- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Цифров апарат
Маркетингов трик.Първоначално написано от kristito3
хах естествено ... винаги трябва да сме излъгани ...Първоначално написано от LizZz
Не заливай с омраза този, когото някога си обичал!!!
за сега си харесах тозиhttp://www.technomarket.bg/product_d...t_id=09057067# и сега не мога да спра да мисля за него
![]()
![]()
днес ако ми се отвори малко свободно време ще се поразходя по магазините и ще питам дали го имат и изобщо какво им е мнението за него
![]()
http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09054058 tozi su6to ne lo6 :P:P i e Canon![]()
Ето открих перфектния за теб.
http://www.usa.canon.com/consumer/co...ModelDetailAct
12,1 MP
4x оптично увеличение
оптичен стабилизатор
3200 ISO
и Motion Detection
цена: 215 лв ( от тук http://www.photopavilion.com/?page=c...#slides-pane-1 )
вземи си го ако ти харесва като дизайн,иначе според характеристиките е много добър за тази цена \/
да ви се похваля - днес си купих Sony DSC-S2000 --> http://www.gogo-bg.net/sony-dscs2000-101mp-p-4724.html
хубави снимки правидоста чисти са :P :P само че е 6 MB паметта и мислих да купувам SD, но приятелка ми каза следното можело така да се направи, че да не заема голяма памет снимката и пак да има добро качество. Тя въобще не ползвала карта памет и можела до към 600 снимки да прави
![]()
![]()
![]()
поне 100 да са (както и да е, пак много) и аз направих във друг формат да снима и наистина - станаха ми до към 31, но само толкова
от там насетне ми изписва, че не достига памет. Логично е все пак e 6MB, ама тогава защо тази жена ми казва едва ли не над 100 снимки. Нейният е Sony също само дето е 8Mpx [/url]
6 МБ И ДА НЕ ЗАЕМА ПАМЕТ АХХАХАХАХХА![]()
![]()
ти луда ли си?
една качествена ,абе айде,добра снимка..заема поне 1.5 мб.
ти ако направиш примерно снимките да са ти по 300 кб. как си ги представяш?
а и да ..исках да кажа,че е е до пикселите..кво ти пука ти няма да принтираш снимка 15 метра ,нали?
фокуса ти е важен..
дори не светкавицата..
Многото пиксели не са голямата работа. Ако толкова искате изображение близо до реалното, то ще ви трябва апарат с 576 мега пиксела, на толкова се равнява човешкото око, което си е абсолютно невъзможно.
Колкото повече mp, толкова по - голямо е изображението (като размер на файла). Единствената разлика между (примерно) 5 и 12 mp е възможността за по - голямо приближаване на обекта, без загуба на качеството. Другата разлика е, че можеш да ги разпечатваш на големите плакати, без загуба на качество. Общо взето по - важно е времето за реакция на апарата. Трябва да е под 0,5 секунди. Това е времето от натискането на копчето, до запечатването на изображението... Zoom-а не е толкова важна опция, а и апаратите имат почти един и същи zoom според mp.
B4
но хора вижте аз искам да попитам как мога да направя повече снимки от 30 ... казват ми, че е излишно от карта памет, ама ...
Не ги слушай тях ! Купи си една карта и не бери грижа, ако не греша, струват около 20-30 лева.
ПП:Може и да си купиш от тези батерии които могат да се презареждат.Комплекта с 4 батерии и зарядно ми струваше 20 лв.Няма да сбъркаш да си купиш и такова : )
има няколко размера - 10М (за отпечатване до А3, което си е наистина за плакат; 5М от 10х15см до А4, VGA - за прилагане към имейл, 7М за широкоекр. дисплеи и печат до А4, 2М само за широкоекранни дисплеи. Сега съм го направила на VGA, защото само с него стават повече снимки.
аз си взех такива батерии, ама то каква връзка имат с паметтаПървоначално написано от Serseri91
![]()
иначе за картата - да към 20лв май е
Никаква, просто се сетих, че може да ти е полезно
Тогава остава да си купиш п-карта и все весели моменти да запечаташ![]()
хаха мерси!![]()
Ще видим...може така да стане
лека нощ от мен
\
/
![]()
Ооо купи си карта памет...твоята приятелка се ебава с тебе![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Оле, ама вие сте много боси с техниката![]()
Без карта памет - НЕ МОЖЕ.
1 гб карта е 12 лв, 2 гб са 16 лв - микро сд
тия ваши приятелки разбират колкото тебе май, тя даже и не знае, че има карта памет в нейния най-вероятно![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Много чудно как ги прави тая твойта приятелка тия 600 снимки без карта памет,ама както и да е
Дала си 150-200 лева ,а пък за 10-20 лв се чудиш
Но картата не и ли само SD, а не Micro SD. Аз имам една micro тя е малка 250MB, ама не може да влезе, защото гнездото е доста по-голямо. Но имам и един адаптер за картата памет дето може да се слага в компа и направо така да си качвам неща. И дали става да сложа тази карта в адаптера и във фотоапарата. Мен малко ме съмнява...![]()
MicroSD = малката карта, която се слага в телефонитеПървоначално написано от kristito3
SD = малката карта се пъха в големия преходник (има си отвор за целта, който е направен Глупакоустойчиво за да не може да се слага никак, освен по правилния начин). Не беше обида, лафче![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
тоест картите са си две отделни SD си е за апарата Micro SD - за GSM??Първоначално написано от MakeMeLaugh
смисъл това правилно ли е? Защото вече съвсем се объркахПървоначално написано от antiWHAT