- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Спрей за коса
Извинявам се предварително, ако има такъва тема, но не можах да намера и за това пускам нова. Става въпрос за тези спрейове http://www.kuku-bg.com/products.php?pcatid=69&catid=85 или ако сте позлвали друг споделете мниението си за тях, имат ли ефект, добре ли стои коса с тях и дали изобщо оцветяват косата.
Виждала съм как стои.Според мен изглежда много изкуствено..все едно си се рисувала с маркер.Може би хората, които съм виждала, не са сложили както трябва не знам..но изобщо не ми харесва![]()
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
Точно тези не са хубави според мен.Наистина много изкуствено стоят, но все пак зависи какъв на какъв цвят ще слагат. И не държат много. Иначе с едно момиче виднъж си купихме един за 30-35лв. Естествено личеше, че е спрей, но излеждаше многго яко. И се задържа и не се разкапа.
![]()
Аз използвам такъв-син и ми харесва,стига да успееш да го нанесеш добре
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Аз съм със светло кестенява коса и искам да си сложа черно. Но исках да придобия представа как ще изглеждам с черна коса и затова искам да си купя спрей, защото той ще може да се измие дори и да не се харесам.![]()
преди около 6-7 години ми бяха подарили червен ..резултатът .. ЕДНО ГОЛЯМО ЛАЙНО НА КОСАТА![]()
цялата къща беше червена след мен, а да не ти говоря за възглавницата и чаршафите ми![]()
много са гаднии
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
абе става готино![]()
Просто аз
УЖАСНИ СА .. не прави грешката да си взимаш!!
Така една приятелка се подлъга .. взе си и аз уж боядисах 2-3 кичура стоя така повече от час и когато ги пипна, за да види дали са изсъхнали всичко остана по ръката й!!!![]()
![]()
мисля че имаше балсам с оцветяващ ефект ако не се лъжа...хем е по-евтино хем стои по-естествено и е безопастноПървоначално написано от anna93
2 момичета от моя клас са го ползвали и ефекта беше добър
![]()
Одвратителни са..![]()
Времето е еднакво за всички, всичко е въпрос на организация.
Не ти препоръчвам да ги пробваш![]()
По-добре си вземи шампоан оцветител, малко по-малък боклук е от това ;д
... Живей с мечти, а не със спомени ...
Определено се отказвам. За сега няма нищо да взмимам, а в краен вариянт остава шампонана оцветител.
не са кой знае какво...
__________________________________________________ ______________
Ако може ме добавете в IMPULSE да си пишем, че е супер скука. :{
www.impulse.bg/iwan_stt
не са нищо особено за цената си.
вземи си един шампоан оцветител и се прави направо,излиза към 2 - 2.50 лв и е по-дълготраен ефекта..
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
www.taaz.com
Най-добрия вариант, за да видиш как евентуално би изглеждала с черна коса. Шампоаните оцветители са още по-голям боклук, най-вече на Палет.
http://www.kuku-bg.com/product.php?product=841
Ей, такъв имам. Обаче много силно мирише. Боядисва, но трябва много да го клатиш преди да пръснеш иначе все едно е вода.