- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Правилно ли си мисля ..или преувеличавам ?
пак ми е сдухано заради приятеля ми. вчера се видяхме .не беше кой знаий колко развълнуван ..и ми каза ,че му е лошо от цигарата. е както и да е,видяхме се за 30мин /мечки ,целувки ..сичко нормално /отидохме при майка му и той замина за училище. довечера ми писа ,след което излезе... като се прибра пак си писахме..но понеже ми беше мега лошо не можех да пиша по на често ... неска станах към 12 и си казах,че той ще ми звънне ..щото по тва време вече е станал ..ама слабовсе аз го търся първа ..все аз трябва да му напомням ,да ми се обади.. оф ама накрая пак аз го потърсих. затвори ми 2 пъти след което получих смс ,че излизал за малко ,щото се скарал с майка си и полсе щял да ми се обади. оф всеки ден се вижда с приятели те си,на даскало ,на вънка ... а за мен се трябва да го подсещам ..писва ми вече ..и аз искам внимание ! бахти иам чувството,че не се сеща за мен без да му напомня аз.. ..винаги става така ..като не се виждаме доста време се се караме по скайпа и телефона ,а като се видим ..все едно нищо не е било..забравяме за всички караници и скандали и ни е хубаво
според вас правилно ли е да му се сърдя ..ии права ли съм изобщо аз? трябва ли да говоря с него или преувеличавам работите? добре ли че постъпя ,ако чакам 1во той да ме потърси,без да му се сърдя и да му давам поводи за съмнение ,че ми има нещо ,фактичеси да се държа като него ?
и това добър начин ли ще е да разбера дали аз си набивам филмите.. или няма нищо за притеснение ?![]()
макар че,аз немога без да му се обадя..и ще ми е трудно да не натисна зелената слушалка 1ва![]()
If I played you like a toy?