Цитирай Първоначално написано от buuu
Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
Абе вие в детската градина ли сте? Да не искаш на ден да ти звъни по 3653865 пъти и да ти се лигави на всеки час? Преувеличаваш и го задушаваш. Колкото повече си мила и обсебена толко повече ще му досаждаш и ще се дърпа. Оо Като лигаво малко детенце,което иска внимание от по-голям...така е отстрани...
ем нормалное да искам да се чуваме по често при положение ,че 1во сме в различни смени и 2ро сиг. тоя месец ше се видим най-много 3 4 пъти кфо да напря ,че ми липсва...всеки иска да почувства ,че някой мисли за него пък и той сам ми казва като му се обадя,че не иска да затварям и иска да си говорим повече.. ако му досаждах или го задушавах щеше да ми го каже ..не слагай всички под общ знаменател
И кво като сте различни смени? леле Оо И мойто преди да завърши едната година не беше в мойта смяна... и на мен ми липсва всяка секунда...да имам как постоянно да съм с него...ама не го търся през час-два само за да го видя как е... Оо Даже не му звъня нито той на мен...даже в скайп не си пишем толко... защо да си звъните и да си пишете и като се видите да няма кво да си кажете? Сдържай се Оо Ако сега се оплакваш,че искаш да се почувстваш желана и нужна на някой...за какво ще се оплакваш като си съвсем сама? Наистина... Ако бях на мястото на приятеля ти щях да съм изнервена доста често. оО