Цитирай Първоначално написано от Annihilati0N
Мразя телефони и скайпове. Постоянно се карам с приятелката си в тях. Ако стане още 1-2 пъти мисля да наложа забрана за писане в скайп. Само къде и кога ще излизаме и т'ва е.
Напълно съгласна! По скайп, особенно, постоянно се караме, затова и спряхме да влизаме толкова често. Обажда ми се да се разберем кога и къде и... там е перфектно.

В началото нещата при нас бяха абсолютно същите. Аз го търсех често, той рядко се сещаше, но до една степен усещах, че иска да се чуваме... сякаш търсеше внимание или нужда да разбере, че мисля за него. Виждахме се рядко... в повечето случаи по моя инициатива. Накрая реших, че нещата не трябва да продължават така.
Обадих му се - излезнахме. Казах му тези неща, които ти си написала тук и въобще всичко, което исках да знае. От тогава мина месец, а нещата са... повече от добре. Виждаме се всеки ден, дори понякога, когато е уморен, идва за 15 мин. колкото да го гушна... А сутрин, когато става и той, ме събужда за даскало...

Та мисълта ми беше... говорете. Кажи му, че ти липсва, че искаш да се чувате по-често, да се виждате, да усещаш повече внимание... разговора винаги помага.