.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

гинеколог ?

на 16 години съм и в понеделник ще си взимам направление за гинеколог,и искам да разбера дали трябва нещо да му се плаща,питам защото няма да съм с майка ми също така да питам трябва ли да е с родител ? и не ми се смейте ако са ми тъпички въпросите,но просто до сега не ми се е случвало и извинявайте ако раздела на темата е грешен или има подобни теми

Повече от фен Аватара на c0ci
    Не се плаща нищо Има значение дали си девствена или не?

ее не съм девствена ама нали не тряа да съм с май4ету или пък тя да подписва некви документи

Повече от фен Аватара на c0ci
    Цитирай Първоначално написано от s1db1
    ее не съм девствена ама нали не тряа да съм с май4ету или пък тя да подписва некви документи
    Е аз като ходих бях на 15 и ми земаха некакви проби! Бях сама и майка ми нищо не е подписвала

Супер фен Аватара на rosencetooo
    Не, не пречи ако отидеш сама майка ти не ти трябва..
    Ако толкова те е страх или те притеснява нещо да отидеш сама .. вземи някой приятелка
    ... Живей с мечти, а не със спомени ...

Голям фен Аватара на Emilen
    Ако не става дума за аборт, няма нужда от родител, доколкото ми е известно.

емии аз така ще направя..а майка ми не искам да и казвам въобще 4е съм правила секс..защото цял живот ша ми опява как сам била малка и некви такива

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    НЕ е задължително да си с родител..
    Но иначе може да отидеш с някоя твоя приятелка,за да ти е по-спокойно..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Тези, които казвате, че не е задължително да е с родител, прочетохте ли докрай първия пост? Момичето няма 18, т. е. е непълнолетна. В такъв случай кой ще се подпише в амбулаторния лист?
    Потребителска такса не плащаш.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Не знам. Аз преди доста години съм бил на тази възраст, но си ходех по специалисти без родител. Личният даваше направление и толкова.
    Дори идваше гинеколог в училище и измъкваше момичетата от час, за да ги преглежда. Не са викали майки или бащи.
    За малолетните-да, но за непълнолетните,. почти съм сигурен, че не трябва родител, ако е само преглед.

Град
    Roma, Italia
    Цитирай Първоначално написано от Emilen
    Не знам. Аз преди доста години съм бил на тази възраст, но си ходех по специалисти без родител. Личният даваше направление и толкова.
    Дори идваше гинеколог в училище и измъкваше момичетата от час, за да ги преглежда. Не са викали майки или бащи.
    За малолетните-да, но за непълнолетните,. почти съм сигурен, че не трябва родител, ако е само преглед.
    Ехеее, това кога е било?
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Офф:/ Ами не чак толкова отдавна. Всъщност, малко преди да се въведе най-новото "умно" решение, наречено НЗОК... Тогава все още държавата се грижеше за инвестициите си, наречени човешки ресурси и не ги беше оставила на произвола, в лицето на всевъзможни консуматорски агенции, каси и други подобни...

ee eee хораа объркахте меее сега кво последно тряа ли родител и кво да правяя ??

ами попринцип е хубаво да идеш с родител...но може и без до колкото знам ...... пари ще платиш ако гинеколога е на частно
    When you asleep,I wanna be your dream.. {}

Мега фен Аватара на t0d1t0
    16 години - нищо не плащаш!
    а за родителя не е задължително и сама можеш да отидеш на преглед и прочие,но ако е нещо по-сериозно е по-добре някой родител да е с теб,за предпочитане майка.
    Станислава

Супер фен Аватара на cyclops
    Не ти е нужен родител. Въпреки че си непълнолетна и би трябвало да си с родител никой няма да ти направи забележка и да те върне, гарантирам ти го.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си