- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Влюбена в гаджето ми.
Значи... излязох с мойта БФФ и гаджето. Обаче когато приятелката ми Христина го видя... направо започна да се държи ужасно мило с него. После ми прошепна че ужасно си пада по него! Аз, глупавата, отидох до тоалетна и когато се върнах видях Хриси да го сваля. Не знам той да ли ме е видял, обаче се дръпна от нея и ѝ каза нещо... което не разбрах. Сега тя го мрази, и той също. Както се казва:
Аз съм м/у чука и наковалнята![]()
Искам един съвет. Да оставя ли момчето което обичам заради нея? Много си го харесвам... И нз са как да постъпя.
![]()
Не ТъжИ кЪто нЯкой тЕ зареЖе... нАмери сИ дрУг xD
1. Нямаш достатъчко добри приятелки.
2. Не го оставяй заради нея.
3. Ако той те обича/харесва, няма да предпочите нея.
4. Почакай малко!!
It's too late...
Не оставяй момчето. Що за приятелка имаш, че да ти каже, че харесва гаджето ти и да го сваля в твое присъствие?! По- скоро зарежи т.нар. "приятелка". Проличало си е доколко ти е такава......
Първо - Това момиче НЕ ти е НИКАКВО ПРИЯТЕЛКА..
Второ - Как ще оставиш човека,когото обичаш само заради такава приятелка..А и при условие,че момчето я е отблъснало![]()
Вместо да оставиш гаджето си,остави това момиче![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Не го оставяй!Явно тя не ти е истинска приятелка,а той държи на теб щом я е резнал![]()
Ако някоя моя "приятелка" го направи тва после да не очаква нещо хубаво от мен. ^^
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Първоначално написано от c0ci
В подписа ти има Картман човек <3 ^^
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Ахахахах
абе, хора, какви ХОРА наричате приятели?!
Че и най-добри даже![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Не зарязвай гаджето си... по-добре зарежи приятелката ти ако изобщо може да се нарече приятелка.Не си струва заради нея да го оставяш и да страдаш.Бий и шута![]()
тя не ти е истинска приятелка така че не зарязвай момчето заради нея няма смисал...
Just Be Yourself !! : ))
!!!Първоначално написано от SmilezZz
![]()
Брях,брях
С гаджето ти ходите от 5 дена? Нали? Иии защо трябва да зарязваш един от двамата? Определено момичето не ти е приятелка, но можеш да извлечеш полза от нея. Да не ти пука много много нито за единия, нито за другия...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Абе чета ви темите и не мога да разбера как казвате на такъв тип момичета "БФФ"?! Попринцип приятелството е на първо място дори и пред човека, който обичаш ( Защото видиш ли един ден може да се разделиш с тоя човек, но приятеля си е приятел ). Но тъй като гледам "БФФ"-тата на половината хора в тоя форум, по-добре си стойте с гаджето.![]()
87% от младото население не може да смята, ако си от останалите 56% сложи това в подписа си !
+1Първоначално написано от stupid0boy
![]()
When you asleep,I wanna be your dream.. {}
\Първоначално написано от SmilezZz
/
Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал![]()
АбсолютноПървоначално написано от frozendeath
![]()
тая твоя `приятелка`за нищо не става,oстави я,а момчето си го запази![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
извинявай ,ама това ли наричаш BFF .. да се сваля с гаджетото ти ... ??![]()
винаги има две мнения .. -моето и грешното ..
И това за теб е приятелка?! Хмм..
Остави я, то се видя каква приятелка е..
Задръж си момчетоНали я е отблъснал.. ;]
It's nothing so sexy, hot like you
Nobody's moving the way that you do
You driving me crazy..![]()
НЕ го оставяй заради нея.Той не е виновен,че тя го сваля.А и сама трябваше да си направиш извода,че явно това момиче не ти е истинска приятелка.Ако беше никога нямаше да направи това.На нея просто не и пука.Така че зарежи нея.
axhayhxyaxha Как пак не ... по някой път,като чета някои теми и се чудя - Тия хора имат ли акъл или се правят на малоумни .. ? Мн ясно,че няма да го оставяш заради нея![]()
All of our dreams can come true - if we have the courage to pursue them.