- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо!?
Защото се страхувате от самотата, защото искате внимание, защото това ви е вродено.
Ние мъжете не обръщаме внимание на малките неща, понякога и на големите, предостатъчно неща си имаме да се занимаваме отколкото с някакви си вътрешно-мозъчни проблеми,... Истината - Жени, вие сте объркани и се оплаквате една на друга всеки път когато можете и имате за какво!!!![]()
vsichkii, osven men, sa tupii !
Ами според мен това държание е признак на несигурност и желание за контрол. Искаш да си нон стоп с гаджето за да не вземе да ти изневери, за да си сигурна че не се забавлява по-добре с други, бла бла. Един вид искаш да си сигурна че само ти го правиш щастлив и света му се върти около тебе.Поне аз така ги виждам нещата.
При мен и моя приятел е точно обратното. Аз съм една спокойна, сигурна, нямам нищо против да се забавлява, да излиза, отделям си време само за мен и уважавам неговото лично пространство, не се вкарвам във филми ако не ми отговори на смс... А той е като конска муха! Непрекъснато се върти около мене, обгражда ме с внимание, пита ме как съм и за какво си мисля ако 2 минути мълча, обажда ми се всяка вечер когато е далече и иска навсякъде да ходя с него и да правим всичко заедноОбясни ми че иска да съм щастлива и че понякога си мисли че ако не ми обръща внимание и не ми показва непрекъснато чувствата си, аз ще го зарежа или ще си намеря друг който да прави всичко за мене.
След като си поговорихме и се изяснихме нещата са по-добре де. Никога не ми е забранявал нещо и не ме е ревнувал но просто цялото това внимание си е типично момичешко някак си и не ми е по вкуса
![]()
Защото ние сме по-чувствителните, ние сме тези, които ясно изразяваме емоциите и чувствата си, а мъжете не са така. Е, разбира се, има и изключения, но като цяло повечето мъже не обичат лигавщините и ясното изразяване на чувства. В повечето случаи прикриват това, което изпитват, защото да не го правят за тях е признак на слабост... Това не значи, че не ни обичат, не държат на нас, нямат нужда от внимание и т.н. - просто не го показват, както ние. Просто така сме устроени - ние сме нижния, те са силния пол.
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Пич ако може да не ме слагаш в общ знаменател с теб по въпроса за малките неща, а?Първоначално написано от NeENormalen
Разбрахте ли сега защо? Момичето ви го каза само трябва да го прочетете. Приятелят и прави подобни работи за нея и съответно тя ги има за даденост и понякога дори това не и харесва, а тя съответно не се интересува чак толкова. Ако беше обратното щеше да търси топлината като някои от вас, а момчето нямаше да се интересува и да се впряга чак толкова. Та както казах в повечето случаи винаги единият е прецаканият и трябва да прави повечето компромиси за да върви връзката напред.Първоначално написано от slun4ice
Защото ако ви даваме това което искате, няма да ви стигне и ще ни се качите на главата.
ее тука съм много съгласнаПървоначално написано от SmilezZz
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Аз пък не съм. Това изобщо не зависи от пола, а от характера на даденият човек и от обстоятелствата, които са му/и предоставени.Първоначално написано от soul1199
Разсъжденията ти са пълна глупост...да ти кажа,въобще не е така...и жените не искат да излизат и нз си кво,щото били задушени...случвало ми се е!
Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.
+Първоначално написано от sladi4ka_qni4ka
Just Be Yourself !! : ))
Защото момичетата са по-емоционални и имат нужда от повече обгрижване. Все пак при по-висока емоционалност 'гладът' трябва да бъде задоволен с доста повече (:
Отделно по мои лични неглобални наблюдения*, жените имат по-строго изявено чувство за собственичество спрямо половинките си :р
*мои лични, бе!
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."