.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35

Тема: Защо!?

Фен Аватара на NeENormalen
    Град
    Някъде из страната ;]
    Защото се страхувате от самотата, защото искате внимание, защото това ви е вродено.
    Ние мъжете не обръщаме внимание на малките неща, понякога и на големите, предостатъчно неща си имаме да се занимаваме отколкото с някакви си вътрешно-мозъчни проблеми,... Истината - Жени, вие сте объркани и се оплаквате една на друга всеки път когато можете и имате за какво!!!
    vsichkii, osven men, sa tupii !

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Ами според мен това държание е признак на несигурност и желание за контрол. Искаш да си нон стоп с гаджето за да не вземе да ти изневери, за да си сигурна че не се забавлява по-добре с други, бла бла. Един вид искаш да си сигурна че само ти го правиш щастлив и света му се върти около тебе. Поне аз така ги виждам нещата.
    При мен и моя приятел е точно обратното. Аз съм една спокойна, сигурна, нямам нищо против да се забавлява, да излиза, отделям си време само за мен и уважавам неговото лично пространство, не се вкарвам във филми ако не ми отговори на смс... А той е като конска муха! Непрекъснато се върти около мене, обгражда ме с внимание, пита ме как съм и за какво си мисля ако 2 минути мълча, обажда ми се всяка вечер когато е далече и иска навсякъде да ходя с него и да правим всичко заедно Обясни ми че иска да съм щастлива и че понякога си мисли че ако не ми обръща внимание и не ми показва непрекъснато чувствата си, аз ще го зарежа или ще си намеря друг който да прави всичко за мене. След като си поговорихме и се изяснихме нещата са по-добре де. Никога не ми е забранявал нещо и не ме е ревнувал но просто цялото това внимание си е типично момичешко някак си и не ми е по вкуса

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Защото ние сме по-чувствителните, ние сме тези, които ясно изразяваме емоциите и чувствата си, а мъжете не са така. Е, разбира се, има и изключения, но като цяло повечето мъже не обичат лигавщините и ясното изразяване на чувства. В повечето случаи прикриват това, което изпитват, защото да не го правят за тях е признак на слабост... Това не значи, че не ни обичат, не държат на нас, нямат нужда от внимание и т.н. - просто не го показват, както ние. Просто така сме устроени - ние сме нижния, те са силния пол.
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от NeENormalen
    Защото се страхувате от самотата, защото искате внимание, защото това ви е вродено.
    Ние мъжете не обръщаме внимание на малките неща, понякога и на големите, предостатъчно неща си имаме да се занимаваме отколкото с някакви си вътрешно-мозъчни проблеми,... Истината - Жени, вие сте объркани и се оплаквате една на друга всеки път когато можете и имате за какво!!!
    Пич ако може да не ме слагаш в общ знаменател с теб по въпроса за малките неща, а?

Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Ами според мен това държание е признак на несигурност и желание за контрол. Искаш да си нон стоп с гаджето за да не вземе да ти изневери, за да си сигурна че не се забавлява по-добре с други, бла бла. Един вид искаш да си сигурна че само ти го правиш щастлив и света му се върти около тебе. Поне аз така ги виждам нещата.
    При мен и моя приятел е точно обратното. Аз съм една спокойна, сигурна, нямам нищо против да се забавлява, да излиза, отделям си време само за мен и уважавам неговото лично пространство, не се вкарвам във филми ако не ми отговори на смс... А той е като конска муха! Непрекъснато се върти около мене, обгражда ме с внимание, пита ме как съм и за какво си мисля ако 2 минути мълча, обажда ми се всяка вечер когато е далече и иска навсякъде да ходя с него и да правим всичко заедно Обясни ми че иска да съм щастлива и че понякога си мисли че ако не ми обръща внимание и не ми показва непрекъснато чувствата си, аз ще го зарежа или ще си намеря друг който да прави всичко за мене. След като си поговорихме и се изяснихме нещата са по-добре де. Никога не ми е забранявал нещо и не ме е ревнувал но просто цялото това внимание си е типично момичешко някак си и не ми е по вкуса
    Разбрахте ли сега защо? Момичето ви го каза само трябва да го прочетете. Приятелят и прави подобни работи за нея и съответно тя ги има за даденост и понякога дори това не и харесва, а тя съответно не се интересува чак толкова. Ако беше обратното щеше да търси топлината като някои от вас, а момчето нямаше да се интересува и да се впряга чак толкова. Та както казах в повечето случаи винаги единият е прецаканият и трябва да прави повечето компромиси за да върви връзката напред.

Защото ако ви даваме това което искате, няма да ви стигне и ще ни се качите на главата.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    ..Защото ние обичаме да ни се обръща внимание..Обичаме да се чувстваме обичани и желани..
    И на нас повече ни пука за него и за връзката ни,отколкото на момчетата
    ее тука съм много съгласна
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от soul1199
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    ..Защото ние обичаме да ни се обръща внимание..Обичаме да се чувстваме обичани и желани..
    И на нас повече ни пука за него и за връзката ни,отколкото на момчетата
    ее тука съм много съгласна
    Аз пък не съм. Това изобщо не зависи от пола, а от характера на даденият човек и от обстоятелствата, които са му/и предоставени.

Голям фен Аватара на Stan4o123
    Град
    Sofia
    Разсъжденията ти са пълна глупост...да ти кажа,въобще не е така...и жените не искат да излизат и нз си кво,щото били задушени...случвало ми се е!
    Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.

Цитирай Първоначално написано от sladi4ka_qni4ka
    защото момичетата сме си такива... винаги очакваме всичко да е перфектно. И често драматизираме ... ;]
    +
    Just Be Yourself !! : ))

Защото момичетата са по-емоционални и имат нужда от повече обгрижване. Все пак при по-висока емоционалност 'гладът' трябва да бъде задоволен с доста повече (:

Отделно по мои лични неглобални наблюдения*, жените имат по-строго изявено чувство за собственичество спрямо половинките си :р

*мои лични, бе!
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си