Ами според мен това държание е признак на несигурност и желание за контрол. Искаш да си нон стоп с гаджето за да не вземе да ти изневери, за да си сигурна че не се забавлява по-добре с други, бла бла. Един вид искаш да си сигурна че само ти го правиш щастлив и света му се върти около тебе. Поне аз така ги виждам нещата.
При мен и моя приятел е точно обратното. Аз съм една спокойна, сигурна, нямам нищо против да се забавлява, да излиза, отделям си време само за мен и уважавам неговото лично пространство, не се вкарвам във филми ако не ми отговори на смс... А той е като конска муха! Непрекъснато се върти около мене, обгражда ме с внимание, пита ме как съм и за какво си мисля ако 2 минути мълча, обажда ми се всяка вечер когато е далече и иска навсякъде да ходя с него и да правим всичко заедно Обясни ми че иска да съм щастлива и че понякога си мисли че ако не ми обръща внимание и не ми показва непрекъснато чувствата си, аз ще го зарежа или ще си намеря друг който да прави всичко за мене. След като си поговорихме и се изяснихме нещата са по-добре де. Никога не ми е забранявал нещо и не ме е ревнувал но просто цялото това внимание си е типично момичешко някак си и не ми е по вкуса