.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Град
    Русе

Все мисля.. за това

Здравейте Аз съм 7 клас преместих се в ново училище,но не ми харесваше постоянно говорех на майка ми ,че искам да се кахна и накрая се махнах,но въпреки това там учениците се държаха гадно с мен ..и сега се опитвам да не мисля за това,но или ги виждам като се прибирам от училището в което се върнах или постоянно се сещам за тях .. или дори в Интернет когато погледна името на някои които се е казвал така от това училище пак си спомням за това. Незнам какво да направя за да не мисля за това а училището от което се махнах е до нас и затова ги виждам .. А след 8 клас мисля да уча при моята сестра,а в нейното училище едната госпожа е от това училище от което аз се махнах и постоянно .. ще мисля за това тоест за тях
    Това е
    - - - - - -

Град
    around the world !
    В живота на човек има моменти, които оставят траен отпечатък в съзнаението му. Не трябва да те притеснява това, че постоянно се сещаш и мислиш. И при мен е така, но за нещо съвсем друго. Ако ти самата решиш, че искаш да забравиш това - просто се занимавай с нещо, което насочва вниманието ти в друга посока и не те подсеща за този период. Явно бездействаш щом често мислиш. Ако има нещо, което да отвлече вниманието ти - то така с времето ще отмине, ще отмине и това гузно чувство, което те тормози.

На всеки се е случвало да се чувства отхвърлен ... неприемай нещата толкова сериозно и не оставяй на другите да те тъпчат вземи се в ръце , мисли за хубави неща ... живота продължава

Град
    Монтана
    Стегни се и гледай нагоре! Недопускай такива спомени да те "сдухват" .

Град
    В бурканче Nutella ;дд
    Ми просто ти трябва време
    :P :P :P :P :P
    [size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Защо са се държали лошо с теб?

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    Спокойно, не мисли за това, мисли за приятелите, за някое готино момче, за ХУБАВИТЕ неща.. разбирам те, била си отхвърлена и подигравана от ония нещастници, но заслужава ли си да си спомняш за тях... тегли една черта..изкарай ги от съзнанието.. аз имам една тактика която е мноооого странна но така забравих за една 'приятелка' ... направи си и ти така една тактика или не знам..най ефективния начин да ги забравиш е да не мислиш за тях... живота е пред теб, няма смисъл да се хабиш за това лошо минало случилото се се е случило, няма ккак да го промениш.. най важното е че се е СВЪРШИЛО!
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Повече от фен Аватара на petinkataaa
    Цитирай Първоначално написано от basscho

Цитирай Първоначално написано от petinkataaa
    Цитирай Първоначално написано от basscho

Град
    Русе
    Luscious_Heart
    Мнение Пуснато на: Съб Мар 06, 2010 8:46 pm Заглавие:
    Защо са се държали лошо с теб?

Ами незнам мисля ,че просто не ме харесват може би са искали да се махна от тях .. да г иоставя незнам

но Благодаря ви :P
    - - - - - -

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си