- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Препоръчайте ми мъжки парфюм?
Понеже нямам нито време, нито много желание в това зимно време да обикалям магазините за парфюмерия (е па жените са майсторки в това), препоръчайте ми мъжки парфюм.
Не обичам прекалено тежки, нито прекалено сладки миризми - златната среда
Примерно сега съм с Paco Rabanne - 1 Million
Тенкю, гърлс![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Мъжкия ангел на Thierry Mugler?
Аз съм се зарекла, че ако срещна момче, което е с такъв парфюм ... просто :хх![]()
![]()
http://www.interstellar-solutions.co...spray-50ml.jpg
това е той - Парфюмът ;хх
I`m your harlotry, baby..
Only yours, only now [mm]
Специално ще го потърсяПървоначално написано от divaneee
![]()
Мдам и 3те предложения звучат добре, ще се оринтирам към някой тях на място
Май преди бях харесал нещо на КК, но не съм сигурен дали е този![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
еми не сам момче ама браточед ми има мн яки .........versace blue jeans,hugo boss montion white,gvenchy,armani diamonds успех
КогАтО лЕбеДъТ умИрА,тОй тАнЦувА пРеД СмЪртТа ,зАщОтО ЗнаЕ ,чЕ УмиРа В имЕтО нА ЛюБоВтА.
От момче приемаш ли предложения?![]()
Като парфюмолюбител препоръчвам следните миризми от личен опит:
Adventure - Davidoff
Euphoria - Calvin Klein
Diamond - Armani
Black Code - Armani
Emporio - Armani (обикновеното си емпорио, не разните изгъзици)
Aqua - Bulgari
Contradiction - Calvin Klein
IN2U - Calvin Klein
In motion - Hugo Boss
Ultraviolet - Paco Rabanne
Hypnose - Lancome
Има и два по-тежички, които ме радват:
Attitude - Armani
The One - Dolce&Gabbana
Тези в черното силно ги препоръвам - поне на мен много ми харесват.
Някой може ли да ми каже дали има Jasmine Noir за мъже или кой му е еквивалентът? Минах покрай 100 парфюмерии, ама забравих да видя.![]()
trussardi inside black![]()
neznam kak se prikachva da go vidish
ama e strahotennnn pone za men
![]()
armani ili bulgari
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Вземи си тоя дето даваха по новините за него днеска, дето е с аромат на бира![]()
Adventure - Davidoff !!!!!)
Колкото и да се взираме в миналото - то няма да се върнe.. Колкото и сълзи да пролеем за изгубените моменти - те няма да се повторят ! Остава да ни топли само спомена и надеждата някой ден отново да бъдем щастливи..!
Paco Rabanne - Black XS![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
IN2U - Calvin Klein и In motion - Hugo Boss.След това да се похвалиш![]()
Have you come here for forgiveness?
Have you come to raise the dead?
Have you come here to play Jesus?
To the lepers in your head .....
Chrome Legend На Azzaro ако желаеш нещо по-леко и свежо, ако смяташ да ползваш парфюма предимно вечер избери нещо по-тежко и издръжливо, the one на dolce & gabbana. Лично аз сега съм се зарекъл да ми свърши поне единият от парфюмите и да експериментирам с нещо ново, гледам напоследък парфюми на Ermenegildo Zegna ако са им добри като костюмите определено ще си заслужават, но пък още се чудя.
amk933 предполагам говориш за Jasmine Noir на Булгари, аз не съм срещал мъжки, но и мен женският ме подлудява![]()
Добрем, ще потърся тези аромати ще си избера.
24white24, повечето съм ги ползвал и са добри
Мисля да скоча на КК Еуфория, че гледам няколко човека го написаха, явно ще е готин
По-лесно ще вървят сделките по време на работа като им ухая добре![]()
![]()
^Ако работиш повече с готини мацки си вземи феромони и направо ще ти се разписват на сляпо на документите. Някоя и апартамента може да си припише.![]()
![]()
Аз мога да ти препоръчам Acqua di gio на Armani.Любимият ми мъжки аромат
Също харесвам Kenzo pour homme
И да не забравя на Diesel - Fuel for life и Only the brave
Надявам се, че съм била полезна![]()
:P :PПървоначално написано от amk933
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
Значи отиваш в специализиран магазин на "Refan" или някъде,където се наливат парфюми и си вземаш Refan 204 < ПРЕКРАСЕН Е!
100ml. е и струва около 15 лева максимум.
Също можеш да си вземеш Refan 251,той също е добър,аз сега съм с него.![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Не искам да чуя повече за Рефан и Мансоар... омръзнаха ми, почти всички съм опитал, Пък и рефан ми миришат прекално усилно едно такова задушливо
Имам си пари, имам си и връзки за продажба на по-тънки цени, не ме вълнува цената особено ;р
отиваш в Мола в Beauty Zone и търсиш Даймъндс-ааз обожавам тежки парфюми,точно като мъжките и съм поочти сигурна,че този мъжки ще си го купя
![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Ама той не е толкова тежък. Имам го и него и е мноого хубав наистина, но далеч не е от най-тежките парфюми. В смисъл помириши Attitude и Attitude Extreme пак на Armani. Или нещо на Картие и ще видиш тежък парфюм. Ама точно Даймъндс да е тежък...освен моят нос тотално да е привикнал към него. Абе хубав е парфюмът, но по моите критерии и както виждам и по тези на доста от другите хора СК води...Просто са му уникално свежи, но не сладникави, и много приятни всички миризми с изключение на Obsession Night и Obsession, от които се чудя как да се отърва вече 2 години...много бавно врвят.Първоначално написано от tonie__
![]()