- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Боя за коса
Русото е цвят, който много момичета искат да имат. И аз съм една от тях и даже в момента съм руса. Но ако наистина искаш да се изрусиш си помисли много добре преди това. Защото изрусяването е много стресиращо за косата. А и русата коса не е като останалите тя иска много много повече грижи от черната или кестенявата. Боядисваш се и след една седмица корените ти вече си личат, а след две седмици неможеш да излезеш на улицата защото корените ти вече могат да уплашат някойПоявяват се постоянно различни отенъци на русото и най- вече ужасното рижаво. Много трудно в домашни условия може да се постигне желания цвят, а ходенето при специалисти ще ти излезе доста скъпо. Да не говорим след 6,7 месеца боядисване че косата ти няма да бъде таква каквато е сега и ще се ядосваш на себе си защо си си изхабила така косата. Но все пак ако много искаш да си руса първо си помисли добре дали си готова да се справиш с всички проблеми които идват с русата коса. А ако се боядисаш се приготви за много грижи, постоянни маски и хубави шампоани за изтощена коса..а за пресата може да забравиш. И все пак русото си е русо
надявам се да наравиш косата си както искаш и да не я изхабиш много
![]()