Цитирай Първоначално написано от gir
Цитирай Първоначално написано от Callisto
Ами аз съм на 17, а гаджето ми на 14. Разликата м/у рожденните ни дни е 1 ден. Той изглежда супер възрастен и даже, когато той беше на 13 на мен ми изглеждаше на 17/18 някъде. Той си е добре развит, нищо, че на възраст е малък. Ръст 180, килограми малко ,добре оформено тяло, супер яко дупе , доста надарен, много добър в секса...по нищо не му личеше, че е толкова малък. След време ми каза, че е на 14, но станалото станало сега какво да направим. Не може да порасне с 3 години за 1 миг. Важното е, че се обичаме и родителите ни са съгласни с това, което правим друго не ме интересува.
A, да. Това също е важно - биологичната и календарната възраст не са едно и също. Примерно 2 бебета се раждат по едно и също време. Но след 20 години едното изглежда като пубертет, а другото има няколко бели косъма и бръчки по челото...С една дума хората се развиват с РАЗЛИЧНА СКОРОСТ, затова и, ако не ти кажат на колко са години, може никога да не се сетиш. Същото важи и за интелектуалната възраст. Има си момчета на 14, които разсъждават като 40 годишни, а си има и такива, които са на акъла на 7-8 годишните.
Е моя изглежда на 17/18, за секс, компютърни игри и глупости много му разбира главата, но иначето е тъп като 7 годишно хлапе...и по-зле. Той учи компютри и понеже аз с това се занимавах навреето, а и класния ми е по информатика и му викам айде ми изброи имената на няколко дънни платки, а той ми вика...какво е дънна платка? Нали това ти беше специалността бе?