- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- все мисля за това :X
Като малък за кратко бях така,даже като заспивах си мислех,че някой ще дойде и ще ме заколи и се завивах през глава... но просто спрях да се страхумам като си казвах,няма такъв човек (дух) само се правя на бебе и наистина спрях ... това е всичко което направих и подейства
,та то това е цялата философия..и колкото и съвети да искаш,отговора е да спреш да се страхуваш и да си въобразяваш,и ще вишиш колко е просто решението,играй си нещо,чети,слушай музика,абе занимавай се...тва е,успех
![]()
All of our dreams can come true - if we have the courage to pursue them.
аа не си мисли че си единствената и аз съм така във момента![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
лошо,лошоПървоначално написано от mon4oo
ще се опитам да направя така..както казаха по-горе..
Не си мисли за него,просто нещо си си втълпила и затова така си внушаваш
брао бе хора ся ми стана някво страшно, иначе и на мен ми се случва много често докато правя нещо из къщи и да ми се струва че някой ме наблюдава а понякога направо си усещам сякаш.. доста е страшничко. Казвам си че си въобразявам и се опитвам да откллоня вниманието си с нещо друго.
То май всички сме били така,ама се преудолява. Иначе за психолог, винаги съм била навита само да си поговоря с някойи не се смятам за луда или побъркана естествено (в тоя смисъл де). За мен тва са хора ,които могат да ти помогнат по някъв начин в душевно или умствено (и все още не говоря за луди) отношение. И все пак ччовек не трябва да е луд, за да иди при психолог.
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
ужасно е .. но минава .. аз стоях на светната лампа и на затворена врата ... и колкото и смешно да звучи винаги имах до себе си нож или тиган..![]()
тиганПървоначално написано от yoyoo
![]()
нож добре ама тиган...
![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
И аз имам съшия проблем.Но не знам... аз не мисля, че примерно някой ще дойде от улицата... ами че нещо като дух ме гледа
... И при мен не действа да заключа вратата, предпочитам да е отключено... Но това е само на моменти де... на моменти избощо не ме е страх. Ужас... А и музиката при мен не помага... искам да чувам всичко, което става... без значение, че може примерно да чуя някоя врата да се отваря. Най-много ми помагат филмите... когато си сама може да си изтегляш някоя романтична комедия
... или драмичка...
![]()
мдаПървоначално написано от ecstazy
дет си праим палачинки в него
смешно звучи ама ако халосаш някого по главата [дори и да е нереален] на него няма да му е никак смешно
![]()
даже съм проверявала апартамента стая по стая .. в едната рука ножа .. в другата тигана и гледам по стаите
много съм добре...
![]()
![]()
знам че чуството е гадно ама тва с тигана ме разцепваПървоначално написано от yoyoo
![]()
![]()
![]()
![]()
пробвай някой пътПървоначално написано от ecstazy
ше видиш ко е яко да се мотаеш с тиган
![]()
![]()
аз тогаа и се праех на филмова звезда.. вървях едно бавно.. и отварях вратите рязко и само оглеждам ..затварям и продължаам с тигана към следващата стая
![]()
Първоначално написано от yoyoo
![]()
![]()
![]()
влизаш и само 'АР Ю ТОЛКИН' ТУ МИ
?!?!?!?! ' ;дд
![]()
мн ясно и после бой с тигана по главатаПървоначално написано от ecstazy
![]()
![]()
тва ше зема да го напрая на филм..![]()
![]()
и аз имах същия проблем ... но някакси се оправихбез психолог
... пускай си музика , чати с приятели ... абе просто се занимавай с нещо за да не мислиш за това
... аз преди като вървях по улицата мислех че някой ме следи и винаги имах камъчета в джоба
но гo преодолях
значи и ти можеш
![]()
Когато едно нещо се случи един път, не е задължително да се повтори, но случи ли се два пъти, то със сигурност ще има и трети път `***
и мен все още си ме е страх и особенно ако е тамно,все си мисля че някой може да излезе от тамПървоначално написано от ShtrudeL
![]()
Спокойно всеки го има този период и след време ще изчезне. Вмомента и намен ми се пречуват най-различни звучи,имам чувството ,че някой ме наблюдава и веднъж ми се е случвало докато съм си в леглото завита през глава с одеала ми се видяха две сенки едната мъжка другата женски както и силен шум. Като пуснах лампата нямаше нищо,но здравата се бях стреснала. Или това е въображението ми или наистина има такива паранормални явления.
да бе и аз тъй.. имам чувството че някой стои на прозореца и ме гледа .. обаче по някое време се осъзнавам че това няма как да стане - живея да 7мия етаж .. е като се сетя как маха с крака във въздуха и ми се хили .. и почвам и аз да се хиля
![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
Първоначално написано от monttitty
![]()
![]()
психолог е тоя който отиваш при него,споделяш си проблема и той се опитва по някъв начин да ти помогне
а психиатър е като си луд и ходиш при него щото не си добре с мозъка![]()
как го обясних да паднеш само![]()
![]()
Това може да е от ужаси които много почнаха да ги гледат в туй време.
Не следвай път - върви, където няма път и остави следа !!! (: