- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- все мисля за това :X
ми много филми на ужасите гледате за тваПървоначално написано от chanelbarbie
+1Първоначално написано от anonimchetou
.Friday nights are always the same in this town.
I'm looking up, but I'm feeling kind of down.
So I'll light this cigarette and smoke the night away,
And I'll hope that saturday will be the day
When everything feels okay
guinessgirl - един такъв проблем неможе да бъде лигавщина, независимо дали има или няма причинаявно не виждате датата, параноята ми отмина преди много месеци.. а каква е причината за твоята параноя?
ToXiCtHeBeSt - има много други неща,които биха помогнали,но не и да си говоря самапросто немога, но както вече казах,проблема ми е минал отдавна
![]()
еми незнам аз и всичко да си е наред винаги си говоря сам или си пея и разни откачени работи
![]()
ако сам на твое място май ще припадна на стълбитеПървоначално написано от KoRnFlAkE
![]()
ти да не си некъф женчо,бате?Първоначално написано от ToXiCtHeBeSt
![]()
Първоначално написано от danibebi
не ама ако сам на стълби и сичко тъмно няма чак да припадна ама 6а се уплаша и 6а почна да си пея или да си приказвам сам
![]()
Офф.. И аз го имам тоя проблем. Не ме е избивало на крясъци, стрес и параноя. Просто онова гадно чувство, че някой те наблюдава.
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
Нарича се параноя,имам я от доста време,ама горе долу свикнах да се справям .. преди ме побъркваше,постоянно се обръщах да видя дали не ме следи някой ..
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
Аз преди нег;едах нищо друго освен: УЖАСИ„ ПСИХО„ ТРИЛАРИ и все такива и ме беше ацки страх когато си лягах. Все си мислех, че някой ще излезе изподлеглото или ще нахлуе през прозореца.. и затова спрях малко ужасите и започнах да гледам и комедии.