- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- все мисля за това :X
моля моля![]()
Аз се страхувах от крадци..а това с наблюдаването е само с камерата на скайп (която нон стоп гледа към стената) и някой да не ме види от прозореца-щорите пуснати
а преди с крадеца наистина много се плашех..и какво правех-взимам една закачалка и само излизам и започвам да крещя-ела ми да видим какво ще ми направиш..хайде де, такъв ще ти забия, че..и само отварях вратите с крак-буквално ги ритах, не голяма пародия си бешеи така.. с времето всичко си отминава
ах сега ссе сещам (преди не бях със щори, а пердета) и си мислех, че винаги има някакви мъже, които са с фотоапарат и ме снимат..и постоянно дърпах пердетата, случайно да няма дупчица нещо да се вижда-моля те, ще ме снимат..и така, но пак с времето си мина
сега..не ме е страх от тези неща, или поне така мисля![]()
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
Благодаря ви наистина за съветитеразбрах,че в този форум наистина има свестни хора
![]()
![]()
![]()
Виждам,че този проблем е по срещан при по мичетата но и аз го имах.Чувството е ужасно,въпроса е,че вечер се сабуждах и виждах една сянка на стената която все едно беше жива,като усетеше че ъм буден се махашеНезнам дали е било истина или защото постоянно си въобразявах същите неща като теб.. Като си стоях така на компютъра и имах чувството,че точно зад мен има някой и ме наблюдава но с времето забравих за това,дори сега ми е леко смешно.. Споко всичко ще се оправи
И аз като бях 5-6 клас бях така![]()
и ся като го прочетох се огледах около мен![]()
Не си сама.И аз съм така. Изтръпвам на моменти, но гледам да се правя на смела. Колкото и да е тъпо все си мисля, че има някой под леглото.
Сега се научих да си оставям телефона до леглото и си светя. Като почна да си мисля, че има някой .. ми не мога точно да го обясна, ама заемам позиция с надолу главата, смисъл
сложно е. Нали както съм легнала иии.. абе май ме рабрахте и почвам да го предизвиквам. "ЕЛА МИ БЕ ! АЙДЕ ДЕ ! ЕЛА БЕ БЪЗЛЬО!" и веднага си дигам главата пак на леглото и се кефя колко съм смела.
Просто като имаш това чувство скачаш насреща му и го предизвикваш. Няма друг начин. С музика, филми, чатове и т.н. само го притъпяваш за малко.
Повтаряй си, че той е НЕРЕАЛЕН. НЯМА такъв човек и му се нахвърляй.
Да не ти казвам колко ме е страх от сушилото мама като го сложи зимата.Просто умирам като го видя в коридора.
Особено пък нощем не излизам от стаята, ако няма някой с мен.
![]()
Ем и аз имах такъв страх и наще ме заведоха при една "баячка" да ми лее куршум аз си мислих ч е т`ва е абсурдно но след 3 сеанса изведнъж спрях да мисля за това и наистина се управих,но не е лошо да отидеш на психолог![]()
амии тази темичка е стара,страхът ми мина още преди близо 5 месеца..всичко такова отминава с времето и се радвам
![]()
Именно и аз не се притеснявам,че някой от улицата ще дойде...по скоро за духовно присъствие,но явно повечето сме минали през това а и на моменти преминаваме,така,че няма нищо ненормално.Свали си Paranormal activity и ще се успокойшПървоначално написано от babylove
![]()
![]()
![]()
![]()
от колко време го имаш тоя проблем? Може да си се наплашила от нещо и да дава ефектИди на психолог, или да ти леят куршум... но съм сигурен че с времето и само ще отмине
Все пак сама каза, че е "несъществуващ", така че няма страшно
![]()
![]()
Кой е казал, че никой не ни наблюдава? Има куп живи същества около нас .. Дори цветята, мравките, мухите .. Някой домашен любимец.![]()
Амии и аз бях така, ама го преодолях. ;]
![]()
почти всички сме имали такъв период ии на мен ми се е случвало но вече ми се случва по рядко но при мен е панически страх , отпусни се , това е само в мислите ти затвяряй вратите , пускай си музика , говори по телефона , или си излисли друго занимание защото , когато нямаме какво да пеавим започваме да си измисляме , ставаме по мними , слухът ни се изостря и започва да ни се причуват какви ли не звуци ии си създаваме несъществуващия човек който ни преследва![]()
Просто измисли нещо което да правиш, което ти е интересно ( чети книга или телевизор и аз незнам)
Don`t guve a fuck ! xaxa
Ами, аз нерядко, когато си лягам, си мисля, че някой мъртвец е около мен, веднъж усещах, че някой простира прането на терасата, а бях буден, в което съм сигурен. Има един лек - да не мислиш за това, а и да не се страхуваш. Затова и в последните дни, когато се появи "симптом", аз веднага почвам да си мисля за друго или отивам на терасата, където гледам морето 5-10 минути, а после ми се успокоявам, че всичко е наред, и си лягам пак.
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.
Какво е това да ти леят куршум или нещо от сорта беше .. ? Кажете по-подробно ?
И аз донакъде съм така,обаче само като гледам филми на ужасите и сигурно се досещате,че се страхувам да няма призрак при менОпитвам се да се успокоя ,ама не мога.Когато реша обаче да спя и не мога заради такива мисли ,почвам ,,аве я се махай %$*@ гаден !! " и се ядосвам на нищото ,въпреки че ЗНАМ ,че няма такова нещо . Нямам понятие и аз как да спра с това ,пък и не мисля ,че съм чак за психолог
![]()
Всичко това е игра на собствената ти психика. И сама можеш да си помогнеш, но и психолог може да ти помогне. Ако много се притес няваш за това как биха реагирали родителите ти тогава направи нещата така че да не разберат че си ходила при психолог. Няма нищо лошо в тва човек да ходи на психолог, даже в Европа хората ходят и за най-малкото нещо, но нз що в България тва все още не се е разпространило .. Но успех при всички положения![]()
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
Хах определено не си за психолог мисля че този ефект се получава при много хора след наистина страшен филм на ужаситеПървоначално написано от Neutral
При мен също става. Някво слуха ми се изостря ненормално мн и чувам най-малкия звук след което се чудя от къде по дяволите идва при положение че по принцип не го чувам :Х
![]()
Куршум се лее след неприятно преживяване. Примерно при някакъв инцидент от който много си се уплашил. На мен примерно ми ляха куршум след като си разцепих носа мн жестоко.Даже и курбан ми направиха. Ако ти трябва такова нещо разпитай насам натам къде леят ама примерно ваще по ще знаят щото по принцип повечето хора които леят куршум са по-възрастни, баби ала балаПървоначално написано от BarbieWantsToBeMe
![]()
мен ме е много страх катт съм сама в нас и нали тишина .. и на мен ми писва да играя на компа и поглиждам към пътя [кампа ми е до прозореца] и то нали тъмно .. ииииии имам чувството, че .. ,чеее някои .. или нещо ще изкочи пред мен или на пътя ..![]()
![]()
awerw♥
Абе и на мен все ми се струва че една несъществуваща стриптизьорка ми прави свирки докато цъкам WoW на пц-то ама а де ..Нема се плашиш всичко ти е в главата няма никой там в тъмното
![]()
![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
Преди време и аз бях така. Когато бях сам вкъщи вечер пред компа. Но се оправих. Пусках музика на макс и си чатя с приятели по скайпа. Така забравям за всичко.![]()
It matters not how many times you fall down.
What matters most how many times you rise.
Mistakes build the character and character takes you places that money can't.
мен също ме гони нечовешка параноя..ама имам причина
а ти имаш ли или просто лигавщини?
незнам момиче ли си или момче но ако си момче като изпаднеш в такава ситуация почвай да мастурбираш тва много помага забраваш за всичко наоколо и така .. не се бъзикам макар че звучи извратено но си е така ..
ако си момиче и не си толкоз извратена (не се обиждай) както казаха преди говори с някои по skype или просто си говори сама е така започваш да си говориш за нещо например как е минал деня кво си праила и т.н
и аз. и като се къпя между другото!Първоначално написано от petinkataaa
![]()
.Friday nights are always the same in this town.
I'm looking up, but I'm feeling kind of down.
So I'll light this cigarette and smoke the night away,
And I'll hope that saturday will be the day
When everything feels okay