.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Тема: без опит

Град
    В бурканче Nutella ;дд

без опит

ака..:

В сряда момче от моя клас ми подхвърли бележка : Искаш ли да ходим?
    Аз казах да ! Всичко вървеше на 6. В четвъртък отидохме на кино по двойки. Аз, той, моята най - добра приятелка и неговият. Попринцип той е адски срамежлив и общо взето не стана абсулутно нищо в киното, освен че си държахме ръце и тва е. След киното обаче момчетата мислеха да си тръгват, а ние да останем да изчакаме майка ми да ни вземе ( само мен и Marry).
    Но преди това нашите приятели ни накараха да се целунем..
    Ми чесно казано той нямаше никакъв опит в това, но както и да е. Стана все някак. Точно тогава исках да скъсаме щото не искам просто на ходя с лосер, колкото и тъпо да ви звучи и си поговорих с неговия приятел, но той ми каза в никакъв сличеи да не го правя защото той ме обичал повече от всичко и съм му била първата истинска приятелка. В петък ми стана адски лошо в у-ще и си тръгнах. След това той не ме потърси целия ден (не че ми е бил сърдит или нещо такова, просто така). Днес същата работа. След, което му написах един смс с всичко, което мисля и го зарязах. Той все още не ми е отговорил.

Въпросът ми е: Според вас правилно ли съм постъпила, би ли ме намразил и какво мога да направя за да си останем приятели в случей, че в понеделник не ми обърне внимание и така..
    [size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei

Супер фен Аватара на zoreto
    Ми май от самото начало не е било сериозно, пък и щом си събрала всичко в 1 смс

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Лоол, оправи ми настроението тая тема

Мега фен
    Град
    <3
    1. ТИ си абсолютна лигла.
    2. Какво ти е виновно момчето,че е срамежливо? Вярно,че е тъпо да ти каже в бележка "Искаш ли да ходим" ама... все пак и ти не си го зарязала много по-яко
    3. Вие изобщо сте ходили?! О колко вълнуваща и дълга връзка...толкова пълноценна и красива... завиждам ви.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

ми по добре е наистина че си му казала ама си мисля че щеше да е по-добре да му го кажеш в очите отколкото в смс..
    Just Be Yourself !! : ))

Голям фен Аватара на Pa3yMeH
    Град
    Varna
    Чакай, зарязала си го защото не може да се целува ?

Между другото като ти прочетох темата и спрях да се мисля за тъпа
    just be

they say learning to love yourself is the first step,
    that you take when you want to be real..
    face up to the fact that you are who you are
    and nothing can change that belief

Град
    nQk1dE tAm.. :d
    Според мен не си постъпила правилно за тва че си го зарязала... и то само заради това че неможе да се целува...

Супер фен

Re: без опит

Цитирай Първоначално написано от pamii
    ака..:

Само не разбрах кой ака

Град
    nQk1dE tAm.. :d

Re: без опит

Цитирай Първоначално написано от FromAutumToAshes
    Цитирай Първоначално написано от pamii
    ака..:

Само не разбрах кой ака

Чакай чакай! Скъсала си момчето със смс, защото не можел да се целува?! Че защо тогава се съгласи да тръгнете? Имаш ли изобщо чувства към него?

Цитирай Първоначално написано от pisety000
    Според мен не си постъпила правилно за тва че си го зарязала... и то само заради това че неможе да се целува...
    Нормално да го направи най-много да са 5ти клас..за сега това са им критериите xD
    just be

they say learning to love yourself is the first step,
    that you take when you want to be real..
    face up to the fact that you are who you are
    and nothing can change that belief

Град
    Некъде из Сливен
    Мога да кажа само - Е*АХТИ ДЕЦАТА БРАТ!
    87% от младото население не може да смята, ако си от останалите 56% сложи това в подписа си !

В тая връзка е нямало никви истински чуства според мен...
    1-во: Ти си му била 1-вата, нормално е да е срамежлив и да не можи са целува
    2-ро: Не е било хубаво да късате чрез смс...
    3-то:Това че той умирал за теб- не е истина... днешната младеж (не, че аз съм голям батко де ) мисли, че всяко момиче/момче с което тръгни е неговата/нейната истинска любов...
    4-то:Срязала си го, ще го забрави... продължавай напрад вместу да пускаш безсмислени теми ..

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    как можеш да зарежеш момчето,заради тва,че не може да се целува? ужас,ти изобщо отначалото имаше ли чувства към него?или просто си си играела с него?
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Цитирай Първоначално написано от doubledmg
    нарежи си вените , това е 1 хубав отговор, щото си тъпа свиня
    ти си верно адски зле бе момче, а па ти момиче кви глупости правиш?!тръгваш с някой, който дори и не харесваш (поне аз така разбрах) и после така го зарязваш....кой клас си въобще??

Тъпа кифла! Най-мразя такива като тебе. Не заслужаваш нищо да ти кажа честно. Трябва да се почувстваш гадно ли че да ти узрее малко акъла в главата, ако го има въобще.
    П.П. Или си го оставила, защото не се целува и е срамежлив или си тръгнала с него без да го харесваш. Което и в двата случая е голяма простотия.

не знам,ама много ме развесели с тоя 'лосер'
    There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    1. ТИ си абсолютна лигла.
    2. Какво ти е виновно момчето,че е срамежливо? Вярно,че е тъпо да ти каже в бележка "Искаш ли да ходим" ама... все пак и ти не си го зарязала много по-яко
    3. Вие изобщо сте ходили?! О колко вълнуваща и дълга връзка...толкова пълноценна и красива... завиждам ви.
    ЕДИН ГОЛЯМ + 1 ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си