- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- bourjois healthy mix foundation
Здравейте!Въпроса ми е свързан с bourjois healthy mix foundation.Някой ползвал ли го е?Защото,аз го пробвах от тестера на JOY и много ми хареса-не се личеше хич,прикриваше някои неща*кожата ми е добре,тук-таме няколко пъпчици най-вече по челото/ и стоеше дълго.Някой купувал ли си го е?Доволни ли сте?Ако може също да ми кажете,за какво е на онази снимка по-малката опаковка,която е като тубичка?
Мерси предварително!![]()
Това в тубичката е коректор за сенки под очите. А иначе за фдт-на ... ми не е лош и аз го пробвах от мостричката в джой![]()
Много е хубав за мазна кожа, защото седи по-сух. Коректора става и не само за сенки под очите.![]()
през февруари беше 14 и нещо
Просто аз
Аз също пробвах мострата и останах доволна. Сложих си го сутринта и вечерта като се прибрах още си стоеше и кожата ми беше много мека през целия ден. Навила съм се да си го купя, защото от моя почти нищо не остана.
Ами в JOY пишеше, че през февруари е на 14.90, но февруари минааа и ... ;д. Незнам, аз още не съм го виждала по магазините, но се надявам да е най-много 20лв.Първоначално написано от Sunshin3
19.40 е вече. Има го почти навсякъде.![]()
м да хубав е, лекичък..беше намален на 15 лева през февруари, обаче дали са продължили промоциятаиначе е 19 лева.Досега не съм чула отрицателни мнения
![]()
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
И аз пробвах мострата от Joy и ми хареса много.Мисля да си взема.
Аз не съм пробвала още тестерите (От Джой и Гламър). А коректора на каква цена е някой знае ли?И дали в мола в София се продава
![]()
Коректора е около 11-12 лв. Много е хубав :P
И аз също пробвах мострата от Гламър и ми хареса.
Не е от най-покривните , но е приятен.
To infinity and beyond.
А ти ползвала ли си коректора? Прикрива ли добре тъмни кръгове, това ми е единствения недостатък и много се комплексирам м*мка му!Първоначално написано от BelLisSimaaa
![]()
+ И аз имам тъмни кръгове и точно затова се интересувам от коректора понеже досега не съм случила на такъв, който да ги прикриеПървоначално написано от Converse333
![]()
Много ми хареса! Издържа много време, не е като да стане на петна след време, ако се пипаш много. На мен ми идва малко мазничък, но за сметка на това си чувствам кожата много мекичка и нежна. Покрива добре и има много хубав матиран отблясък.![]()
Molzinka аз използвах коректора на Revlon и бях много доволна, прикрива всичко, но не ми се дават 25 лв отново. В темата казаха, че този коректор е 11-12 лв, затова питам.
и аз го пробвах в Джой и ми хареса неска ходих до Bonjour-а и все още беше намален на 14.40 (от Русе съм) повече ми харесва от Affinitone , той като чели много бързо свърши явно щото е много течен..
А да питам коректора заедно с фон дьо тен али върви или отделно се купува?
аз си взех фдт след като го пробвах от Джой и много ми харесва. 19.40лв е.
Първоначално написано от titinkaa
оооооо от къдеее сии![]()
продавачката ми каза , че не бил покривен , но пък придавал много хубав блясък на лицето
In the future everyone will be famous for 15 minutes...