- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- bourjois healthy mix foundation
От Пловдив съмПървоначално написано от Ambrosia
ама той беше на промоция 14,90 сега вече е 19,90Първоначално написано от titinkaa
![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Даа,ама днес го гледах 14,90лв даже на голяма табелка беше написана ценатаПървоначално написано от POLLINA
![]()
къдеПървоначално написано от titinkaa
![]()
на центъра в оня големия магазин за козметиката БонжурПървоначално написано от POLLINA
![]()
мерси![]()
ФДТ-на е уникален!Спешно, обаче искам да попитам дали някой знае в Пловдив къде мога да го намеря?????
![]()
![]()
С ДвЕ ДуМи...НяМаМ ДуМи :P
ManoWar-Brothers Of Metal.mp3
We are fighting with power and steel
Fighting for metal,metal thats real!
На центъра до Кенвело има магазин за козметика Bonjour там го има и е на 14,90лвПървоначално написано от des1ncet0o
![]()
На мене ми харесва. Наистина не е един от най - покривните, но пък нали е лято няма да изглеждаме като платитени нека и е леко на кожата ниАз си го купих на промоционалната цена и не съжалявам. Вечер е много приятно да си с него
Повечето от приятелите ми не разбират, че съм с ФДТ, а наистина има разлика /имам и лунички/, това ме кара да се чувствам естествена и комфортно
[/i]
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Тъй като вече е април да питам още ли е на промоция.., въпреки че не съм от Плд![]()
В моя град забутания още го няма този фдт.А му имам мерак... И на фдт и на коректора.
![]()
Първоначално написано от sladkish_14
точно за това го харесвам , изглеждам естествена , а не като някоя порцеланова кукла доволна съм а и 52 номер ми приляга чудесно , няма никакви разминавания с моя тен
И аз съм навита да си го вземем,точно това ме устройва да не е мн покривен но търся дълготраен .. Издържа ли ви поне 8-10 часа ? и течен ли е,и размазва ли се лесно ?![]()
![]()
smile-it's the second best thing you do with your lips