- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Да си избрюсна ли краката?
чудя се дали да си обръсна краката за лятото не са ми много окосмени чак чернилка ама си има(кестеняво русоляви)
Грешен раздел!
kalpazanka
Момче/момиче ???
Аз пък съм с тъмно кестенява коса и на краката са ми черни.Нема ги махна.Дори и да ми дадат 100 000 лв. НЕ
П.П.Ако си момиче ги махай или с епилатор или с кола маска...
П.П.Какво означава "П.С." ???
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
Сбъркал си разделаа. Ориентирай се към "Козметика и диети"![]()
Justt Do It...
=]
Първоначално написано от MaGuSs
Послепис /същото като П.П./
btw момиче или момче си, и на колко години?![]()
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
момче е, не си ги бръсни а ги епилирай или кола-маскирай
1+ щом не са черни защо след това трябва да се занимаваш постояноПървоначално написано от cyclops
![]()
Прецени как ще се чувстваш по-добре.
Недей да слушаш коментарите от рода "Само педалите си ги обезкосмяват" или "Много е гнусно момче с космати крака", само ще се объркаш..
Направи това, което прецениш за добре. Не слушай мнението на другите.
Нищо не ти пречи да пробваш, ако не ти хареса няма да си ги обезкосмяваш повече и готово, космите пак ше си пораснат. В случая краката са си твои, важното е ти да си се харесваш.![]()
Ако и веждите си оскубеш..равен няма да имаш.![]()
ПП:Не мога да разбера защо всички пишете ти си прецени,не слушай др и т.н. Еми той,ако имаше достатъчно акъл,за да реши сам едва ли щеше да пусне тема във форум..
Като видях темата, точно същото си помислих.Първоначално написано от angel4eto100
![]()
![]()
![]()
![]()
Ако си момче - по-добре недей..Но ако са прекалено много и се виждат - тогава ти решаваш.. + не се влияй от мненията от рода:
"Педалите/Олигофрените се обезкосмяват"..-ако наистина го искаш НИКОЙ няма право да ти се бърка..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Ако не са толкова много и не си личат толкова няма никакъв смисъл да ги бръснеш.
но ти си решаваш.
И според мен недей да ги махаш ако не се виждат толкова много..аа и нали си момче..? Окосмяването е може би проблем най-вече за момичетата..за едно момче това е най-малкото,за което трябва да мислятВсе пак ти трябва да си прецениш
![]()
And the world around us wont stop turning to night..
I like.. I like..
http://www.impulse.bg/Minionchee
найн.
Running is my drug and I am overdosed ..
ми незнам как се обрюснат крака () ама може да ги обръснеш. Аз си ги махам с епилютора и с кюла маска
(
![]()
)
ONE TEAM, ONE DREAM, BULGARIA !
Избрюсни си гиАма хубаво да ги избрюснеш,ей
![]()
МОМИЧЕ СЪМ!!!
Умнице, темата преди е била в друг раздел и после модераторите са я преместили - много е трудно да се сетиш..Първоначално написано от Inn0cenCe
![]()
ами аз не разбрах точно момче ли си или момиче но ако беше момиче със сигурност нямаше да питаш щеше да действаш много е гнусно да видиш момиче с необръснати крака (или там с каквото си ги оправя)
Та ако си МОМЧЕ недей![]()
що пък да не ги брюсне?Аз и момче да съм бих ги избрюснала.Ноо ти решаваш.Айде успех с брюсненето![]()
Първоначално написано от BlackKeys
Просто аз