.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: писна ми

писна ми

целият ми клас ме мразят и ми говорят зад гърба и постоянно ме обиждат и излагат пред всички. другите казват, че ми завиждат, защото много момчета ме харесват. може би проблема е в това, че не им казвам нищо и си трая и им позволявам да ме тъпчат.

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    еми няма да им позволяваш да го правят. като знаеш, че е така защо го допускаш?! Гордей се, че те харесват, а те са утрепки, които явно ти завиждат. Докажи се и не им позволявай да ти се правят. казвай си всичко в очите, да видим дали ще ти кажат нещо.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

ако кажа нещo обръщат всичко на бой ..

Мега фен Аватара на L0ST
    Ами ти сама си отговаряш - не им позволявай да го правят. Докато им позволяваш те все повече ще се заяждат - като животни са, ако покажеш слабост ще те разкъсат. Бъди горда, че теб те харесват, а тях не и не се занимаваи с тях, намери си други, истински приятели!

И горе главата!

Град
    Варна
    обръщат всичко на бой ?!?! Те може на приказки да са много големи или да ти кажат ще те пребия, ама няма да го направят убедена съм. Само не ми казвай, че са ти посегнали?! Баси хората..
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Повече от фен Аватара на petinkataaa
    прави го и ти..те не са хора..

Град
    Русе

писна ми

При мен бжеше нещо такова,но едно момиче ми вика закакво аз съм говорила зад гърба и а аз и казвах че не съм и тя щеше да ме бие но нищо не ми направи но все пак не беше само това исках да се махна и се махнах ти кои клас си

Незнам какъв съвет да ти дам само да не им обръщаш внимание.. Все пак Успех!! ти желая
    - - - - - -

мм 8 клас съм.. ново училище.. нов клас

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    "Прибягват към бой"
    - Тогава им кажи,че значи се страхуват,щом прибягват към бой..Кажи им,че с бой НИКОГА няма да решат проблемите си..

Кажи им всичко в очите..НЕ се оставяй на такива лигли..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

ама те са хем грозни, хем надути със самочувствие до небето..

Цитирай Първоначално написано от BuKLiChKa
    ама те са хем грозни, хем надути със самочувствие до небето..
    ходи в някоя зала и боксирай яко, за 1 месец си машника ! Ше ти се обърнат кожичките на ръцете няколко пъти ама после нема да имаш проблеми .. а и по леко с гърба да не станеш културист

Няма да те бият 100%. Миналата година колко пъти щяха да ме бият, ама нищо не стана. Казвай си им всичко и т'ва е.
    You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....

Аве ти нямаш ли никакви други приятелки и приятели...

Град
    Варна
    Нищо няма да ти направят. Просто отстоявай себе си! Нормално е нов клас, нови хора, нормално е да се правят, да се докажат, да искат да станат лидери и да си показват простащината на ново място. Просто им докажи, че при тебе тия неща не минават.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си