.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Повече от фен

? * Медотация ? *

Хей !
    В днешно време ежедневието е супер натоварено. Чувала съм, че това е един от начините за отпускане и премахване на стреса.
    Някой да практикува ? [и да препоръча клуба, в който ходи] Е, естествено и мнението си. Как се чувства след часовете, прекарани в медитиране ?
    Благодаря на всички, които ще се отзоват.

[PS. Осъзнавам, че не е за този раздел.. (хи-хи)

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    По едно време се бях зарибил и всяка вечер по 20 минутки.. бях успял наистина до много голяма степен да си изключвам мислите и понякога имах чувството, че все едно цялото ми тяло е изтръпнало, или пък не можех да си различа ръката от крака и нещо ми стана зловещо и спрях.
    По-хубаво е сутрин да го правиш. Полезно е

Да не би да имаш предвид медитация?

Голям фен Аватара на FlowerPower
    Град
    гр. София
    Не се ли казва медитация
    Иначе майка ми редовно медитира, но тя си взе някаква книга, от където се учи как стават тея работи и е доволна. Усеща се промяна у нея, не е толкова напрегната като преди. Според мене не ти трябва чак да посещаваш клуб, можеш да се отпуснеш вкъщи на хубава музика и да оставиш въображението да те води... Аз не го правя, защото се отпускам до такава степен, че заспивам.
    Никога не казвай никога, защото ти се връща.

Смехът е заразен. Бъди преносител!

Супер фен Аватара на viksit0y
    Град
    Варна
    И моята майка си взе книга и метидираше до скоро всяка вечер. Понякога тия неща ме плашеха..
    Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от magito90
    Да не би да имаш предвид медитация?
    Мхм.. просто тъпа грешка. Буквите: ''И'' и ''О'' са една до друга.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от KumchoValcho
    По едно време се бях зарибил и всяка вечер по 20 минутки.. бях успял наистина до много голяма степен да си изключвам мислите и понякога имах чувството, че все едно цялото ми тяло е изтръпнало, или пък не можех да си различа ръката от крака и нещо ми стана зловещо и спрях.
    По-хубаво е сутрин да го правиш. Полезно е
    Мислиш ли, че след това, ''зловещо'' нещо, което написа, ще последвам твоя светъл пример ?
    Направо ме срази и уплаши..

Град
    blg
    медитирам в нас от време на време .. ако се прави правилно няма нищо по успокояващо иии презареждащо
    "Стилът никога не излиза от мода !!!"

Супер фен Аватара на sunshine955
    как се прави това нещоо
    smile-it's the second best thing you do with your lips

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    казва се МЕДИТАЦИЯ
    След като съм имала напрегнат ден винаги медитирам.И да,мен много ме успокоява.
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от FlowerPower
    Не се ли казва медитация
    Иначе майка ми редовно медитира, но тя си взе някаква книга
    Може ли да ми кажеш - автора на книгата..Да взема,да опитам и аз
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Йога е по-доброто решение,тя е съвкупност от физически и дихателни упражнения както и медитация,действа страшно разтоварващо и оформя тялото.На мен ми помогна много,чувствам се по-спокойна,по-щастлива и концентрирана,а и тялото ми се оформи и стегна,препоръчвам Ви я,няма да сгрешите.

Град
    blg
    Цитирай Първоначално написано от DollDaggaBuzzBuzz
    Йога е по-доброто решение,тя е съвкупност от физически и дихателни упражнения както и медитация,действа страшно разтоварващо и оформя тялото.На мен ми помогна много,чувствам се по-спокойна,по-щастлива и концентрирана,а и тялото ми се оформи и стегна,препоръчвам Ви я,няма да сгрешите.
    незнам как медитацията оформя тялото няма такова нещо.. при стрес се качват килограми когато няма стрс не може би от медитацията неможеш да пълнееш но не и да си седиш и да ти се оформя тялото от само себе си
    "Стилът никога не излиза от мода !!!"

Супер фен Аватара на zoreto
    ^ Може би има предвид ,че йога освен с дихателни упражнения и медитация има и физически упражнения и точно чрез тях се придобива гъвкавост и оформяне на тялото
    Йогата наистина е добро решение

Цитирай Първоначално написано от zoreto
    ^ Може би има предвид ,че йога освен с дихателни упражнения и медитация има и физически упражнения и точно чрез тях се придобива гъвкавост и оформяне на тялото
    Йогата наистина е добро решение
    Точно това имах предвид

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си