- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ? * Медотация ? *
Хей !
В днешно време ежедневието е супер натоварено. Чувала съм, че това е един от начините за отпускане и премахване на стреса.
Някой да практикува ? [и да препоръча клуба, в който ходи]![]()
![]()
![]()
Е, естествено и мнението си. Как се чувства след часовете, прекарани в медитиране ?
Благодаря на всички, които ще се отзоват.
[PS. Осъзнавам, че не е за този раздел.. (хи-хи)
По едно време се бях зарибил и всяка вечер по 20 минутки.. бях успял наистина до много голяма степен да си изключвам мислите и понякога имах чувството, че все едно цялото ми тяло е изтръпнало, или пък не можех да си различа ръката от крака и нещо ми стана зловещо и спрях.![]()
По-хубаво е сутрин да го правиш. Полезно е![]()
Да не би да имаш предвид медитация?
Не се ли казва медитация![]()
Иначе майка ми редовно медитира, но тя си взе някаква книга, от където се учи как стават тея работи и е доволна. Усеща се промяна у нея, не е толкова напрегната като преди. Според мене не ти трябва чак да посещаваш клуб, можеш да се отпуснеш вкъщи на хубава музика и да оставиш въображението да те води... Аз не го правя, защото се отпускам до такава степен, че заспивам.![]()
Никога не казвай никога, защото ти се връща.
Смехът е заразен. Бъди преносител!
И моята майка си взе книга и метидираше до скоро всяка вечер. Понякога тия неща ме плашеха..![]()
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
Мхм.. просто тъпа грешка.Първоначално написано от magito90
Буквите: ''И'' и ''О'' са една до друга.
![]()
Мислиш ли, че след това, ''зловещо'' нещо, което написа, ще последвам твоя светъл пример ?Първоначално написано от KumchoValcho
Направо ме срази и уплаши..![]()
![]()
медитирам в нас от време на време .. ако се прави правилно няма нищо по успокояващо иии презареждащо![]()
"Стилът никога не излиза от мода !!!"
как се прави това нещоо![]()
smile-it's the second best thing you do with your lips
казва се МЕДИТАЦИЯ![]()
След като съм имала напрегнат ден винаги медитирам.И да,мен много ме успокоява.
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Може ли да ми кажеш - автора на книгата..Да взема,да опитам и азПървоначално написано от FlowerPower
![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Йога е по-доброто решение,тя е съвкупност от физически и дихателни упражнения както и медитация,действа страшно разтоварващо и оформя тялото.На мен ми помогна много,чувствам се по-спокойна,по-щастлива и концентрирана,а и тялото ми се оформи и стегна,препоръчвам Ви я,няма да сгрешите.![]()
незнам как медитацията оформя тялото няма такова нещо.. при стрес се качват килограми когато няма стрс не може би от медитацията неможеш да пълнееш но не и да си седиш и да ти се оформя тялото от само себе сиПървоначално написано от DollDaggaBuzzBuzz
"Стилът никога не излиза от мода !!!"