- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как бе
Тоя диалог изглежда като сценарий на филм. Тя няма да му отговаря точно така, а ако той се срамува и не знае как да замаже положението е лошо.
87% от младото население не може да смята, ако си от останалите 56% сложи това в подписа си !
Едва ли, обаче има логика в думите му.Първоначално написано от SkylineDrift
![]()
И аз съм съгласен, че по скайп не е като хората, обаче може да се получи. А относно "Ъъъъъ"-то, зависи колко е спекнат пича, ако може да разговаря няма да има такъв проблем.![]()
![]()
STRAIGHT EDGE
I have chosen this path...
not to fit a mold,
not to join a trend,
not to follow a crowd,
but because it is right for me!
XXX
Въпреки,че не ме кефи щрудела съм съгласен с нея![]()
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh
Омг явно дори за да си идиот се иска талант.
Освен да я намериш в импулсчиту(недей) и да и даваш плюсчита(недей) невиждам какво друго да(не) правиш.
Викаш наживо няма да отидеш до нея(а трябва), щото видиш ли може да вземе да се заговорите(което ще е перфектно).
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
стига сте нападали момчето, бебаси хората и кво като е на 15
![]()
![]()
Пробвай на живо .. ако не и едно здрасти, кво праиш в скайпа за начало не е злеа когато я видиш на живо после, що пък да не я прегърнеш?
просто за поздрав
![]()
айде успех с момичето![]()
N- n- now th- that don't kill me
Can only make me stronger
I need you to hurry up now
'cause I can't wait much longer
I know I got to be right now
'cause I can't get much wronger
Man I've been waitin' all night now
That's how long I've been on you
I need you right now
I need you right now
www.facebook.com/li.lincitu (:
epic fail и преди да кажеш нещо, дори не познавам щруделката...Първоначално написано от fc
всъщност е една от най-смислените потребителки в тоя раздел специално.
иначе, пич, не знам накъде си тръгнал. извинявай, но действането по схеми и програмиране на кое-как-защо винаги е било обречено. поне така виждам нещата аз. действай непринудено, щото иначе оплитането е голямо.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Абе това тема за Щрудела ли е, или не?
Естествено че Мишето приказва верни неща. Проблема(за вас) е че доста често ви настъпва по мазолите, за които сами сте си виновни.
По темата на автора съм се изказал вече.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
авторе темата ти е една от тези ,които ме заинтригува![]()
от тези отговори най ми хареса на филмимилми кефи ме как се е обосновал и съм съгласен с него![]()
та моята позиция:скайп..не ,не и не!!това е най тъпия начин за привличане на моми4е най много да завържеш прителствомного пъти съм опитвал с скайп и накрая нищо..(колкото и да съм бил мил,забавен и като картинка съм красив :Д айди среден че е ся ще ме обсипят с критики не се е полу
(чавало)...така и по импулс и по др сайт същото ако нямаш хувава "фешанска снимка" няма да те забележи...да даваш +++ пак няма да я заинтригуваш
На живо му е майката,там има тръпка ,има какво да се каже а не да изчерпиш всичко по скайп и накрая "ъъъъъъ....."![]()
та моя съвет е да се запознаш с нея едно "здр","извинявай как се казваш" няма да те убие :Д пробвай се иначе от стоене файда няма никоя няма ей така да дойде и да те заговори все пак ти си момчето направи пръв стъпката прояви кураж тя го вижда усеща желанието ти ..
пс:леле колко съм се заблождавъл преди ...но разбрах че момичето вижда и усеща най малкото в теб!