.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33

Тема: Как бе

Град
    Некъде из Сливен
    Тоя диалог изглежда като сценарий на филм. Тя няма да му отговаря точно така, а ако той се срамува и не знае как да замаже положението е лошо.
    87% от младото население не може да смята, ако си от останалите 56% сложи това в подписа си !

Град
    Разград
    Цитирай Първоначално написано от SkylineDrift
    Цитирай Първоначално написано от go71n
    той: извинявай,но ти си ?!
    тя: Пенка
    той: хмм не се сещям, може ли снимка ?!
    тя: заповядай ( праща му )
    той: мм красавица
    тя: мерси/ ти си/ може ли снимка
    той: пешо, тука и праща снимка ( ся ако е грозен няма как да стане,но ако е нормално момче с чар всичко зависи от него и държанието му )
    той: на колко години си
    тя: 14 u?
    той: www.vbox7.com/play:g44h2t3 ( примерно ) пз ;p
    той: 15
    той: каде учиш?
    тя: ПМГ ( примерно )
    тука вече включва настроението и на скайп ( всички си изразяват там настроението )
    разменят няколко думи закво е щастлива/тъжна и казва чао. дори и да няма работа спира да пише с нея

след 3 дни видял я някаде и тя него, ако се поздравят екстра, ако не после в скайп
    той: днес като се видяхме и едно здр не каза :X
    тя: къде сме се видяли !?
    той: тука казва каде са се видяли ( а ако са в едно училище примерно по коридорите като са се разминали )
    тя: ее сори не съм те познала
    той:... нп другия път поне едно здр кажи, или пък аз ше те поздравя първи
    тя: окее обещавам
    той: кво правиш ?
    тя : чатя слушам музика и еди какво си. u?
    той: хах тука с приятели се разбираме утре да ходим да играем в залата на "еди кое" си училище.
    той: айде аз отивам с приятели по квартала, после като се прибера може да драсна ; )
    дори и да не излезне вечерта нетрябва да и пише нека смени настроението си на скайп ако тя забележи,че го е сменил ( тоест се е прибрал ) и му пише, идеално, той и е симпатичен.
    а щом тя му пише първа то тя трябва да води разговора, отговаряй на това което те пита и не започвай тема ( ти трябва да водиш разговора ) после като се видите другия път на живо се поздравете и това е
    после в скайп няколко комлимента за прическата и/погледа и и т.н после в диското ( нали каза че там се засичате ) нещо танц и работата ще стане ; )

незнам дали ме разбрахте и не ми пука

Хахаха,абе едва ли ще минава толкова гладко.
    Едва ли, обаче има логика в думите му.
    И аз съм съгласен, че по скайп не е като хората, обаче може да се получи. А относно "Ъъъъъ"-то, зависи колко е спекнат пича, ако може да разговаря няма да има такъв проблем.
    STRAIGHT EDGE
    I have chosen this path...
    not to fit a mold,
    not to join a trend,
    not to follow a crowd,
    but because it is right for me!
    XXX

Въпреки,че не ме кефи щрудела съм съгласен с нея
    Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...

Eminem-Mosh

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Омг явно дори за да си идиот се иска талант.

Освен да я намериш в импулсчиту(недей) и да и даваш плюсчита(недей) невиждам какво друго да(не) правиш.

Викаш наживо няма да отидеш до нея(а трябва), щото видиш ли може да вземе да се заговорите(което ще е перфектно).

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на lilincituuuu
    Град
    Варна : ))
    стига сте нападали момчето, бе баси хората и кво като е на 15

Пробвай на живо .. ако не и едно здрасти, кво праиш в скайпа за начало не е зле а когато я видиш на живо после, що пък да не я прегърнеш? просто за поздрав
    айде успех с момичето
    N- n- now th- that don't kill me
    Can only make me stronger
    I need you to hurry up now
    'cause I can't wait much longer
    I know I got to be right now
    'cause I can't get much wronger
    Man I've been waitin' all night now
    That's how long I've been on you

I need you right now
    I need you right now

www.facebook.com/li.lincitu (:

Цитирай Първоначално написано от fc
    @123456789...
    shtrudel е една от простите пачи на форума, от нея смислено мнение не очаквай, аз даже не чета какво пише.
    epic fail и преди да кажеш нещо, дори не познавам щруделката...
    всъщност е една от най-смислените потребителки в тоя раздел специално.

иначе, пич, не знам накъде си тръгнал. извинявай, но действането по схеми и програмиране на кое-как-защо винаги е било обречено. поне така виждам нещата аз. действай непринудено, щото иначе оплитането е голямо.
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Абе това тема за Щрудела ли е, или не?

Естествено че Мишето приказва верни неща. Проблема(за вас) е че доста често ви настъпва по мазолите, за които сами сте си виновни.

По темата на автора съм се изказал вече.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

авторе темата ти е една от тези ,които ме заинтригува
    от тези отговори най ми хареса на филмимилми кефи ме как се е обосновал и съм съгласен с него
    та моята позиция:скайп..не ,не и не!!това е най тъпия начин за привличане на моми4е най много да завържеш прителство много пъти съм опитвал с скайп и накрая нищо..(колкото и да съм бил мил,забавен и като картинка съм красив :Д айди среден че е ся ще ме обсипят с критики не се е полу
    (чавало)...така и по импулс и по др сайт същото ако нямаш хувава "фешанска снимка" няма да те забележи...да даваш +++ пак няма да я заинтригуваш
    На живо му е майката,там има тръпка ,има какво да се каже а не да изчерпиш всичко по скайп и накрая "ъъъъъъ....."
    та моя съвет е да се запознаш с нея едно "здр","извинявай как се казваш" няма да те убие :Д пробвай се иначе от стоене файда няма никоя няма ей така да дойде и да те заговори все пак ти си момчето направи пръв стъпката прояви кураж тя го вижда усеща желанието ти ..

пс:леле колко съм се заблождавъл преди ...но разбрах че момичето вижда и усеща най малкото в теб!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си