той: извинявай,но ти си ?!
тя: Пенка
той: хмм не се сещям, може ли снимка ?!
тя: заповядай ( праща му )
той: мм красавица
тя: мерси/ ти си/ може ли снимка
той: пешо, тука и праща снимка ( ся ако е грозен няма как да стане,но ако е нормално момче с чар всичко зависи от него и държанието му )
той: на колко години си
тя: 14 u?
той:
www.vbox7.com/play:g44h2t3 ( примерно ) пз ;p
той: 15
той: каде учиш?
тя: ПМГ ( примерно )
тука вече включва настроението и на скайп ( всички си изразяват там настроението )
разменят няколко думи закво е щастлива/тъжна и казва чао. дори и да няма работа спира да пише с нея
след 3 дни видял я някаде и тя него, ако се поздравят екстра, ако не после в скайп
той: днес като се видяхме и едно здр не каза :X
тя: къде сме се видяли !?
той: тука казва каде са се видяли ( а ако са в едно училище примерно по коридорите като са се разминали )
тя: ее сори не съм те познала
той:... нп другия път поне едно здр кажи, или пък аз ше те поздравя първи
тя: окее обещавам
той: кво правиш ?
тя : чатя слушам музика и еди какво си. u?
той: хах тука с приятели се разбираме утре да ходим да играем в залата на "еди кое" си училище.
той: айде аз отивам с приятели по квартала, после като се прибера може да драсна ; )
дори и да не излезне вечерта нетрябва да и пише нека смени настроението си на скайп ако тя забележи,че го е сменил ( тоест се е прибрал ) и му пише, идеално, той и е симпатичен.
а щом тя му пише първа то тя трябва да води разговора, отговаряй на това което те пита и не започвай тема ( ти трябва да водиш разговора ) после като се видите другия път на живо се поздравете и това е
после в скайп няколко комлимента за прическата и/погледа и и т.н после в диското ( нали каза че там се засичате ) нещо танц и работата ще стане ; )
незнам дали ме разбрахте и не ми пука