.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: как

как

какво да правя че да съм забавна на дадено момче и да му е приятно с мен , а не да му е досадно

Не дрънкай постоянно глупости, не приказвай нон стоп.. оставай го и него да говори, него прекъсвай никога когато говори (това мене лично ме отблъсква най много, когато не ме изслушват и ме прексъват) .. Не сменяй темите през 1 мин..завършвай ги докраи.
    В живота можеш да вярваш само на себе си и то не винаги.

Цитирай Първоначално написано от georgerrrrr
    Не дрънкай постоянно глупости, не приказвай нон стоп.. оставай го и него да говори, него прекъсвай никога когато говори (това мене лично ме отблъсква най много, когато не ме изслушват и ме прексъват) .. Не сменяй темите през 1 мин..завършвай ги докраи.
    Аз пак съм на обратния принцип . Харесвам когато момичето намира различени теми който да сподели с мен... Така че споделяй няма лошо в тва

Цитирай Първоначално написано от PsyDoggy
    Аз пак съм на обратния принцип . Харесвам когато момичето намира различени теми който да сподели с мен... Така че споделяй няма лошо в тва
    и на мене ми харесва, обичам да приказвам доста.. искам да кажа има момичета които в буквалния смисъл сменят темата през 1 мин.. приказваш си колко е готин Джъстин тимбърлейк например и изведнъж : " вуйчо ми е водопроводчик" ..

Мега фен
    Град
    Earth...

Re: как

Цитирай Първоначално написано от moisture
    какво да правя че да съм забавна на дадено момче и да му е приятно с мен , а не да му е досадно
    днеска му дай 20 кинта
    утре му даи 20 кинта
    и така за 0 време ще му стане приятно да бъде с тебе

Re: как

Цитирай Първоначално написано от Nakadah
    Цитирай Първоначално написано от moisture
    днеска му дай 20 кинта
    утре му даи 20 кинта
    и така за 0 време ще му стане приятно да бъде с тебе
    owned

Еми приказвай му за WoW
    ПП: Как е Жоре

Цитирай Първоначално написано от exelek3k
    Еми приказвай му за WoW
    ПП: Как е Жоре
    охо здрасти таман си направих рег в форума, започвам тука да спамя/философствам дф форум доскуча леко

Бъди себе си, или си забавна или не си

Просто бъди себе си,защотото когато се преструваш,колкото и добре да го правиш,в един момент маските падат...ако някой те харесва,то ще бъде заради самата теб,а не заради това дали се правиш на забавна,дали дрънкаш някакви простотии и така нататък...

А и всичко е индивидуално,на някой им е забавно едно,на други съвсем различно,така че наистина просто бъди себе си,с подходящия човек ще се допълвате и ще си бъдете забавни един на друг.

хмм до някъде съм съгласна ..

и все пак .. за дрънкането мии хубаво е да не мълчи като дърво, но нека наистина смислените теми да са повече от глупостите .. за прекъсването (за съжаление аз го правя често без да го искам) наистина недей .. кофти е! .. иии то не, че не слушам момчето, а просто ако го изчакам да се доизкаже ще забравя моето .. колкото до темите .. съм пас, защото аз съм така .. никога не ги завършвам по простата причина, че ако не съм го виждала няколко дни имам толкова много да му разказвам, че се увличам ..

А за това "как да съм забавна?" .. ами всяко момче си пада по различен хумор .. едни обичат тъпите и безмислени вицове, други черния хумор, трети нещо различно .. трябва да се "пригодиш" един вид .. иначе доста тъпо се получава, когато той ти каже нещо смешно, а ти поради липса на разбиране не се засмееш .. а ако по принцип не си забавна ии нямаш чувство за хумор трудно ще се промени .. но в крайна сметка ако момчето те приеме такава каквато си си заслужава .. (;

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Auby
    Бъди себе си, или си забавна или не си

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Разни хора,разни идеали..

Просто бъди себе си..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    На едно момче ще му се харесаш по един начин, на друго по друг. Така че бъди каквато си, пък момчето, което те харесва така, той е човекът.
    Пък ся да се правиш на Палячо, за да му се харесаш, веднага ще усети, че играеш роля и ще има обратния ефект.
    The reasons of love... <3

Град
    Некъде из Сливен
    Едно нещо, което все по-малко момичета правят - мисли преди да говориш различни простотии. Бъди себе си и зарежи срама, той никога не е полезен.
    87% от младото население не може да смята, ако си от останалите 56% сложи това в подписа си !

Цитирай Първоначално написано от Annihilati0N
    Едно нещо, което все по-малко момичета правят - мисли преди да говориш различни простотии. Бъди себе си и зарежи срама, той никога не е полезен.
    +
    "Любовта е толкова голяма сила, че може да бъде надмината само от летенето."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си