- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- МОЛЯ ВИ, ХОРА
ПИШЕТЕ ЧАСТИЦАТА НЕ ОТДЕЛНО ОТ ГЛАГОЛА!
не знам
не мога
не искам
!!!!!
Не е нормално да са ИЗКЛЮЧЕНИЯ тези,които го пишат вярно! Това е най-често срещаната правописна грешка. Мразя,когато някой се прави на компетентен и продава фасони,а не може да напише "не знам"! Просто е тъжно и ужасно изнервящо!!!
Може би мястото на темата не е тук,но не знам вече какво да направя. Чета раздела и във всяка втора тема "незнам" или "неискам". Избоде ми очите вече,научете се!!
Не знам се пише отделно за разлика от неграмотен((Има такава група във фейса... Аз съм горд член
))
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
Защо го правите? Сякаш искате да се изтъкнете по някакъв начин.
Нали ти е ясно, че вероятността 1 от 100 ще започне да пише "не знам" отделно е нищожна? Ти го пиши както трябва... майната им на останалите.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Те както пишат в часа по български,така и във форма пишат.
Просто като любител на БЕЛ такави огромни грешки ме дразнят. Дори в репортажи по телевизията съм гледала как ученици 11-12кл. казват пред камерата,че не знам е слято.![]()
Точно, защото е във форум трябва да се пише правилно,ако не друго поне да се опитваме ; ) ! Не говорим, а пишем, поне трябва да се разбираме, понякога една запетайка променя смисъла на изречението .Първоначално написано от auraX
Абе я земи се гръмни ше ти гледам аз къде да сложа запетайка къде неПървоначално написано от LoupGarrou
Вие ако щете си пишете по сяко едно правило ма към сигурна че на 90% да не кажа и повече от съфорумниците ама хич не им пука за тъпите запетайки
Абе незнам какво се опитвате да постигнете,но аз неискам и във форума да внимавам за граматични,правописни,пунк тоационни каквито и да било други грешки.Немога да разбера за к'во се борите![]()