- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да кажа/покажа на приятеля си, че искам да спя с него ?
znam,che e malko glupavichka temata,ama iskam da namekna na priqtelq mi ,che iskam da si legna s nego,no neiskam da mu go kaja napravo,a i ima malyk problem 1-vo toi e devstven 2-ro nqma kade,zashtoto postoqnno v nas i v tqh ima hora.molq pomognete mi s nqkoe drugo syvetcheblagodarq vi predvaritelno
Ами намерете подходящо местенце където да сте само двамата... иии... то ще станеПросто започнете с целувки... после може да легнете някъде.. и така..
Бъдещето се стича в миналото през тънкото гърло на настоящето, така че, ако не искате да останете само минало, живейте в настоящето така, че да ви запомнят и в бъдеще...!
-Искам да те чукам
-Предтсавям си те гол на чаршафите,а аз попивам всяка твоя капка сладост
Сега зимата е малко сложно за терен... Ако няма къде изчакайте да се постопли малко (всъщност, доста ще почакате) и идете на някоя полянка. Започни да го целуваш, покажи малко страстлегни върху него - бъди палава
после изкарай един презерватив и... няма начин да не се досети за желанията ти. :P
Проблем е, че е девствен?!?!?!![]()
Дай ми на мен такова момче ..
![]()
![]()
и второ .. ако имаш годините може да наемеш стая в хотел .. ?![]()
а колкото до това да си го поискаш .. опитай се да го предизвикаш по някакъв начин .. дали с думи, дали с облекло ти избираш .. предполагам, че не е толкова тъп, че да не се сети ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Мен ако питате той знае че искаш...притеснява се от това че е девствен. Ти девствена ли си? Ако не си направи първата крачка по настоятелно а ако си ... хм кофти ситуация! е не чак толкова де ама трябва да се насилиш малко повече с въображението.... а пък колкото до мястото ... според мен това е истинският проблем ... ако решиш него ще получиш каквото искаш (предлагам да избягате от даскало ахха и да идете във вас или в тях когато няма никой) успех!!!
Ййй мн ме радваш беПървоначално написано от Hilary_
я кажи от кой град си
доста "мъдри " коментари раздаваш
![]()
Cheese :
- I wanna chocolate milk
Пич , фъфлиш ли семки ?
Хоумър Симпсън :
Не ми шъткай, ма жено !
МОМИЧЕ СЪМ
o0oу 1 познат ходеше с приятелката си и беше девствен и чак на 7мия месец и пусна..аа тяя изгаряше много по-раноИ за момчетата е важно,поне за свясните.Може би страста във връзката ви трябва да се разпали за да те пожелае също толкова силно и той,не знам как изглеждате 2-мата но секси бельо апсолютно винаги помага.И хм...успех..това е важна крачка във връзката ви
![]()
Леле ОБИЧАМ ТЕ.Първоначално написано от c0ci
![]()
![]()
![]()
"If you look like an idiot it's probably punk."
Фен съм ти ако минаваш към Ловеч обади ми сеПървоначално написано от c0ci
![]()
![]()
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
Няма начин поне един път да не останете сами във тях или във вас.
А за това как да му намекнеш,облечи нещо секси,започни да го предизвикваш,говори му мърсотийки и той предполагам ще се досети.
А в това да говорите,няма нищо лошо.
да играят сантасеПървоначално написано от random_guy1
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
И да си говорят колко е лошо да се прави секс.. Опасно, даже гнусно!Първоначално написано от playboyche
![]()
![]()
I didn't lose my mind.I sold it on eBay..
Не мисля, че това момче е толкова глупаво, че да не знае какво иска той и тя. Но е девствен, явно знае, че приятелката му не е и му липсва увереност. Затова оставя първата крачка на нея. Не го мисли много. Заведи го на някой покрив на блок - романтичен залез, сами... Нататък знаеш какво да правиш.
ти ми го дай .. аз после ще му покажа за какво ми е ..Първоначално написано от random_guy1
![]()
playboyche по скоро белотец ..
DevlLady666 защо говориш от мое име ..?!Не, че нещо ама поне да беше близко до истината ..
![]()
Priceless .. <3
Повярвай ми не ти трябваПървоначално написано от Hilary_
Да не съм била с такъв, да не ти казвам. Като идея звучи много яко, даже ми беше и фантазия, ама не се оказа каквото трябваше. Пък и вероятността от гаф е прекалено голяма.
![]()
![]()
Идиота скъса гумата и се изпраска вътре и после смърт
![]()
е какво пък толкова има? кажи му го направо не мисля, че ще ти откаже (освен ако не е гей) а що се отнася до мястото: навсякъде може!!
Грешките в живота ми го правят интересен!![]()
le parkour.. beatbox
.. break dance
може и да си права ..Първоначално написано от ILoveU2
Не знам и на мен ми е нещо като мечта ..
![]()
Ама сигурно няма да го дочакам ..
![]()
Priceless .. <3
според мен е най - добре да му го кажеш .... няма нищо срамно в това да ти се прави секс![]()
Истинското момиче има достойнство, самочувствие..но не е нагла! Тя е силна..но е мила! Има свой стил...свой вкус! Готина е...но не е фукла! Секси е...но не е курва!!!!