Привет тийнове .
Аз съм момче на 19 години.
От няколко седмици насам има едно страхотно момиче , с което се засичаме сутрин на автобусната спирка.Винаги , когато се засечем на това място си хвърляме по един поглед.В последствие разбрах , че езикът на тялото говори , че тя има интерес към мен , както аз към нея.Търси ме с поглед , често се обръща , гледа ме.Не сме се запознали , не сме си говорили никога.
Задачата е такава: знам ,че може нищо да не стане ,но според мен си заслужава да опитам да се зпозная с нея, уви обаче , аз съм малко срамежлив и не знам какво да й кажа , как да я заговоря.Дали няма да изглеждам като глупак пред нея ?Първото впечатление е най-важно ,а не искам да се правя на глупак.И след това като се запозная с нея какво? Трябва да я поканя на среща ли ?Дали ще ме отблъсне ?А може би ще приеме жеста и ще откликне? Момичето ми допада, много е хубава и наистина ако бъда с нея ще съм влюбен.На това му викам аз любов от пръв поглед.Дали е споделена ?Не знам.Но мосля ,че си заслужава да опитам.Често си казвам "От опит глава не боли".
Не знам как да я заговоря ,какво да й кажа за да се запознаем.