.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: въпрос

въпрос

Аз сам на 17 и сам 71кг ,от които 13% мазнини и 58%мускуна маса
    нещо не ми е развита долната част на корема...Зимата бях вземал креатин монохдидрад но от него само чуствах тежест на тялото си ,а и наедрях малко ..неям тестено и сладко от скоро..Тичането помага ли за оформяне на долната част на корема?Правя си и коремни когато съм вкъщи

Как ги изчисли тея проценти?

Тичането е добро във всеки случай, а долната част на корема печели много от вдигане на крака от вис - hanging leg raises. Има и други упражнения разбира се, но това е оптималното според мен. Когато напреднеш пробвай dragon flag и front lever, те са комплексни. За техниката виж в youtube.

ами изчислих ги с електронен кантар ,а гадното е че няма фитнес тук където съм за да ходя...само лостове

Тренирай тогава на лостове, изпълнявай упражненията максимално бавно, в максимална амплитуда и ще имаш много сериозни резултати. Почни с най-елементарното - лицеви, кофички, набирания, повдигане на крака. Научи да правиш силови набирания.

Ако можеш да правиш 20 набирания, много бавни и пълни, 40 кофички и 50 лицеви (бавни и пълни, не както повечето ги правят), ще видиш тялото ти колко ще се е променило.

Супер фен Аватара на Everytime
    отговорите са дадени
    A journey of a thousand miles begins with a single step..
    You are never a loser until you quit trying..!

skype - adrenalincho__
    http://www.facebook.com/profile.php?id=100000929970991

мерси ,а ина'е и без тестено и сладко,безалкохолно по бурзо ще постигна резултатите ?А ще има ли проблеми ако ям чисто свинско месо ?(чувал съм че не се дебелее от него)

Супер фен Аватара на zoreto
    След като чисто свинчско може да се яде и при диетите сигурно няма да е роблем ,все пак няма да е мазно щом е чисто

Яж свинско, мазно свинско. Ограничи тестените изделия. Наблегни на сирене и кашкавал. Мазните храни (не говоря за мазни банички и чипсове а за свинско, сирене, зехтин, маслини, сланина и тн) са отличен изотчник на хранителни вещества. Мазнините са по-хитрият източник на енергия.

Храните за теб: много яйца, свинко, кашкавал/сирене, пълномаслено мляко, риба, краве масло, зеленчуци и др.

Не елиминирай напълно сладкото от храненето си. Няма смисъл от строги режими. Важното е да следваш принцип в храненето, а не да ядеш по график. С високомазнинно-нисковъглехидратно хранене и висок белтъчен прием ще покачиш мускулна маса и повече от сигурно ще активизираш разграждането на телесните мазнини. Следвай тренировъчните цели, които ти описах по-горе.

благодаря ти за съветите Myrth -в яденето влизат ли такива салами,шпекове?
    ,а това за водата дето трябва да пия по 2-3 литра има ли значение?Относно yпражненята с hanging leg raises като гледам бих се справил но с драгон флаг и другото ще е трудно

Не, избягвай салами и шпекове - това са храни с неизвестен произход. Идеята е да ядеш чисти храни, минимално обработени преди изнасянето им на пазара. Вкъщи месото и яйцата задължително подлагай на термична обработка, не пий сурови яйца.

Голям фен Аватара на D3NG3rZ0N3
    От Креатина се задържа вода, пак добре, че не си вдигал кръвно от него...

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от ro6lio
    http://img130.imageshack.us/img130/3463/dsci0133.jpg
    http://img638.imageshack.us/img638/1840/dsci0124.jpg
    малко инфо за мен и вида ми
    Постоянство в тренировките. Аеробните спортове ще ти се отразят идеално. В това число влиза и тичането. Между другото на бойни изкуства се свалят моментално мазнини, поне такива са ми наблюденията ^^. Там си се изпотил още на 5-тата минута.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

хах незнам не съм пробвал бойни изкуства а и няма къде тука дето живея за момента но тичането ще го почна интензивно като се пооправи времето

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си