зн. с 1 момче излизахме месец и половина,но аз за момента не исках сериозна връзка и той го зн това, но аз през това време не съм се занимавала с др.момчета само с него си бях.и един път както си говорехме ми вика щом не сме обвързани аз ще си намеря дрл, щом ти ме разиграваш толкова времеи аз си викам той ще му мине,щото и др.път сме се карали на тая тема.но след няколко дни го видях веднага с др.момиче и мн ме заболя.после му писах, че искам от него да чуя,че той не иска да бъде с мен и той вика ами все едно съм ти го казал и аз викам няма все едно искам от теб да го чуя и той вика ти имаше шанс да си с мен,но го пропиля и сега съм с др.момиче и няма как да стане да бъда с теб,и аз викам, а искаш ли да си с мен и той вика не.като се видим уж се поздравяваме,но на мен ми е мн гадно,защото ме замени толкова бързо,явно не е държал на мен
и се чудя дали може да има поне малки чувства към мен и нз. как да го забравя,зящото той явно няма да се върне при мен..
разни хора, разни идеали...
Ще ти го кажа от мъжка гледна точка. Забрави го. Ти си имала своя шанс с него и си го отрязала. Как искаш той да остане с теб като ти смата не си била готова да се обвържеш. Приеми, че той вече е минало за теб
Не мисля 4е те е заменил бързо,бил е наранен искал е да ревнуваш.Ти наистина си имала своя шанс,сега го остави да бъде с това другото моми4е може то да го оцени и да иска връзка.
Пфф..Сега за какво страдаш ?
Момчето е прав..Имала си шанс да бъдеш с него - това,че не си го използвала е твоя проблем..
Той ти е казал,че иска сериозна връзка и че ще си намери по-сериозна приятелка..И явно го е направил..
А и щом не си била обвързана към него - защо страдаш ?
Може би вече е късно..
П.С - Ти не беше ли пуснала такава тема или греша
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
"Човек разбира какво е имал чак, когато го загуби"
Това звучи ли ти познато. Сама си си виновна. Решила си че ти е даденост и той просто те е опровергал. Евала на човека.![]()
според мен ти изобщо не си знаела какво искаш.. момчето е било право... опитай се да го забравиш
Само аз ли имам странното чувство, че си егоист?! Не искаш сериозна връзка и не искаш да си с него, но в същото време искаш и той да е самотен за това, че ти си решила така. Няма да стане моето момиче. Ти си направила избора си и той неговия. От тук нататък се опитай да го забравиш и си намери друго момче.
![]()
![]()
87% от младото население не може да смята, ако си от останалите 56% сложи това в подписа си !
Еми...момчето не ти е виновно.Както казаха-ти не си знаела какво искаш.Той не може да те чака цял живот,докато случайно не решиш,че искаш сериозна връзка.
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
А ти си се правила на цапната после момчето ти е виновно.Ми бързо ще си намери друга няма да чака на теб да ти скимне че искаш да си сериознаСама си поискала да бъде така тъй че не виждам кво се тръшкаш
Не си ли чувала че като не знаеш какво искаш ще получиш нещо съвсем различно ииии честито наистина си го изгубила
![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
напълно съм съгласна с горните мнения... ми сама си си виновна той просто те е имал за фр... може би ако отначалото му беше казала че искаш да сте нещо по-вече щеше да е по-лесно![]()
![]()
"Любовта е толкова голяма сила, че може да бъде надмината само от летенето."![]()
![]()
аз не съм му казала,че не искам да бъда с него, а че за момента не искам сериозна връзка, но той явно не му се е чакало вече, а и ако се бяхме сдобрили след скарвнето,аз щях да съм с него,защото щях да разбера,че наистина му пука, а не веднага да търси др.аз го оцених след като го изгубих,но все пак вс греши..
разни хора, разни идеали...
Знаеш ли когато някой иска сериозна връзка а човека срещу него иска точно обратното..някак си се чувства неоценен и като играчка.С това ама на него не му се чакало или ако се бяхме сдобрили щях да разбера че държи на мен не се опитвай да прехвърлиш вината на негоВината е изцяло твоя като не искаш нищо сериозно няма да започваш връзка щот си поставила момчето в адски тъпа ситуация и напълно разбирам и подкрепям това което той прави
![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Мисля, че трябва да го забравиш...
Междудругото на колко години сте?
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
spored teb kak iskash da ne si nameri drugo momiche pri polojenie 4e ti si mu kazala 4e ne iskash da imash neshto seriozno s nego... spored pi4a e postupil pravilno bil e direkten i e sprql da si gubi vremeto s hora koito ne znaqt za kvo sa s nego...
изпуснала си шанса си,няма,какво да направиш освен да го забравиш
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Миличкаа сама си си виновнаа .. Забрави го ! Има и други момчета, но гледай да не ги разиграваш както него !![]()
.. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]