.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Тема: ;(;(

;(;(

зн. с 1 момче излизахме месец и половина,но аз за момента не исках сериозна връзка и той го зн това, но аз през това време не съм се занимавала с др.момчета само с него си бях.и един път както си говорехме ми вика щом не сме обвързани аз ще си намеря дрл, щом ти ме разиграваш толкова време и аз си викам той ще му мине,щото и др.път сме се карали на тая тема.но след няколко дни го видях веднага с др.момиче и мн ме заболя.после му писах, че искам от него да чуя,че той не иска да бъде с мен и той вика ами все едно съм ти го казал и аз викам няма все едно искам от теб да го чуя и той вика ти имаше шанс да си с мен,но го пропиля и сега съм с др.момиче и няма как да стане да бъда с теб,и аз викам, а искаш ли да си с мен и той вика не.като се видим уж се поздравяваме,но на мен ми е мн гадно,защото ме замени толкова бързо,явно не е държал на мен и се чудя дали може да има поне малки чувства към мен и нз. как да го забравя,зящото той явно няма да се върне при мен..
    разни хора, разни идеали...

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Ще ти го кажа от мъжка гледна точка. Забрави го. Ти си имала своя шанс с него и си го отрязала. Как искаш той да остане с теб като ти смата не си била готова да се обвържеш. Приеми, че той вече е минало за теб

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Не мисля 4е те е заменил бързо,бил е наранен искал е да ревнуваш.Ти наистина си имала своя шанс,сега го остави да бъде с това другото моми4е може то да го оцени и да иска връзка.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Пфф..Сега за какво страдаш ?
    Момчето е прав..Имала си шанс да бъдеш с него - това,че не си го използвала е твоя проблем..

Той ти е казал,че иска сериозна връзка и че ще си намери по-сериозна приятелка..И явно го е направил..
    А и щом не си била обвързана към него - защо страдаш ?
    Може би вече е късно..

П.С - Ти не беше ли пуснала такава тема или греша
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на Niakoitam
    "Човек разбира какво е имал чак, когато го загуби"

Това звучи ли ти познато. Сама си си виновна. Решила си че ти е даденост и той просто те е опровергал. Евала на човека.

Град
    nQk1dE tAm.. :d
    според мен ти изобщо не си знаела какво искаш.. момчето е било право... опитай се да го забравиш

Цитирай Първоначално написано от pisety000
    според мен ти изобщо не си знаела какво искаш.. момчето е било право... опитай се да го забравиш

Град
    Некъде из Сливен
    Само аз ли имам странното чувство, че си егоист ?! Не искаш сериозна връзка и не искаш да си с него, но в същото време искаш и той да е самотен за това, че ти си решила така. Няма да стане моето момиче. Ти си направила избора си и той неговия. От тук нататък се опитай да го забравиш и си намери друго момче.
    87% от младото население не може да смята, ако си от останалите 56% сложи това в подписа си !

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    Еми...момчето не ти е виновно.Както казаха-ти не си знаела какво искаш.Той не може да те чака цял живот,докато случайно не решиш,че искаш сериозна връзка.
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

Град
    Някъде по вятъра разпилян
    А ти си се правила на цапната после момчето ти е виновно.Ми бързо ще си намери друга няма да чака на теб да ти скимне че искаш да си сериозна Сама си поискала да бъде така тъй че не виждам кво се тръшкаш Не си ли чувала че като не знаеш какво искаш ще получиш нещо съвсем различно ииии честито наистина си го изгубила
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

напълно съм съгласна с горните мнения... ми сама си си виновна той просто те е имал за фр... може би ако отначалото му беше казала че искаш да сте нещо по-вече щеше да е по-лесно
    "Любовта е толкова голяма сила, че може да бъде надмината само от летенето."

Забрави го и за по-лесно, намери си и ти друго момче

Остави го.
    И сама виждаш че смисъл няма ;]
    ~•~I'm the Dream...YoU aRe the Dreamer...[!]...~•~

аз не съм му казала,че не искам да бъда с него, а че за момента не искам сериозна връзка, но той явно не му се е чакало вече, а и ако се бяхме сдобрили след скарвнето,аз щях да съм с него,защото щях да разбера,че наистина му пука, а не веднага да търси др.аз го оцених след като го изгубих,но все пак вс греши..
    разни хора, разни идеали...

Град
    Някъде по вятъра разпилян
    Знаеш ли когато някой иска сериозна връзка а човека срещу него иска точно обратното..някак си се чувства неоценен и като играчка.С това ама на него не му се чакало или ако се бяхме сдобрили щях да разбера че държи на мен не се опитвай да прехвърлиш вината на него Вината е изцяло твоя като не искаш нищо сериозно няма да започваш връзка щот си поставила момчето в адски тъпа ситуация и напълно разбирам и подкрепям това което той прави
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Мисля, че трябва да го забравиш...
    Междудругото на колко години сте?
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

spored teb kak iskash da ne si nameri drugo momiche pri polojenie 4e ti si mu kazala 4e ne iskash da imash neshto seriozno s nego... spored pi4a e postupil pravilno bil e direkten i e sprql da si gubi vremeto s hora koito ne znaqt za kvo sa s nego...

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    изпуснала си шанса си,няма,какво да направиш освен да го забравиш
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Миличкаа сама си си виновнаа .. Забрави го ! Има и други момчета, но гледай да не ги разиграваш както него !
    .. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си