- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Какво по-точно е изпитът?
Значи става въпрос за изпита след осми клас по английски език.Ако може някой да ми каже с какво ми помага добрата оценка на него или просто оценката която получа влияе само на годишния успех.
Еми при мен бяха два изпита- 1 устен и 1 писмен. И двата са лесни, не е кой знае какво. Купи си тестове по английски и ще се справиш, а оценката не я взимат под влияние. При мен писмения изпит беше все едно класно и дори оценката не ми повлия за годината.Успех! Ако има нещо питай
Can your life change in a month or a week,or a single day?We're always in a hurry-to grow up,to go places,to get ahead....But when you're young..one hour can change everything!!!
А тези, които учат Английски като втори език( в езикова гимназия ) държат ли изпит по него на края на годината?
Никога не казвай никога, защото ти се връща.
Смехът е заразен. Бъди преносител!
Оценката се пише като текуща. Ако си в езикова гимназия с английски ще имаш да изпита:
- писмен
- устен
Все пак, ако учителят реши може да я има предвид за годишната. Но на този изпит доста се преписва, защото на всички е едно и също.
Тогава държиш изпит с тоя език който ти е първи. Примерно ако си с руски и втори чужд език английски, ще държиш по руски.Първоначално написано от FlowerPower
Can your life change in a month or a week,or a single day?We're always in a hurry-to grow up,to go places,to get ahead....But when you're young..one hour can change everything!!!
Аз разбрах, че няма да имаме устен, а само писмен. Поне наща госпожа така каза.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Първоначално написано от ritobis
ми значи уча в пмг обаче пак имаме изпит може би защото наблягаме и на английския