- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Имате ли проблеми с родителите си заради музиката,
с майка ми не .. нито аз я занимавам с моята музика нито тя с нейната и всичко е ок... пък с баща ми :Д аз си слушам рок и метъл и той се радва.. проблем има само когато почне да ми мрънка да слушам френски глупости [във френската съм и той е решил , че тряа ги слушам.. пък аз не ги понасям ;д ] само тогава имаме разногласия..
Ми да,горе долу.Баща ми слуша сръбско,майка ми поп и некви такива.
Аз слушам метъл,рок,хардкор,скриймо и некви такива тежки стилове ама се пак тях никой не ги кара да слушат,слушам си само като съм в моята стая или на мп3-то.Иначе попа на мама мога да го слушам ама сръбското на баща ми направо ме побърква![]()
майка ми не ми харесва чалгията, като я надуя и вдигна блокане понася чалга ама грам, нито гръцко сръбско нз си кво, нее писък до небесата
бащата не живее с мен, за музика не мрънка
аз преди не харесвах неговата музика, ама вече даже ми харесва
![]()
![]()
на майка ми музиката стаа' , мое се слуша.. веднъж годишно
![]()
![]()
не! повече ме дразни когато бащата разтвори вратата на неговата стая и от вътре дочуя как той припява с някоя народна песенможе и да ви се стори смешно .. но повярвайте на ушите ми не им е никак смешно
![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
Ами нямам, слушам почти всичко без чалга, опера, народно и такива глупости. Харесвам Еминем и майка ми е на ясно с тва, дори и брат ми до няква степен. Майка ми слуша чалга и аз понякога се примирявам, щото като видя, че се забавлява и си отпуска се радвам с нея. Кво да правя-семейство,любов, за тях всичко се прави. Лошото е там, че аз самата имам чувството, че тая музика ми влияе зле и сякаш имам нужда от някъв контрол, малко да ме стегнат, но няма кой да го направи. Такаче продължавам в същия дух..![]()
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
Първоначално написано от gabi7u
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
+1Първоначално написано от billytalent
-Георги тая музика ми наду главата намали я или си я пусни на слушалки..
-Ае майко кво да напрая кат' нещеш стига си висяла само в мойта стая...![]()
Мен лично мама ме подкрепя за музиката (тя не понася Гръцко Сръбско чалга и подобни) Аз слушам Рок Метал Рап Хип Хоп R&B и подобни
А тате слуша Хоризонт![]()
![]()
The day i w!ll stop lov!n you !s the day when ! close my eyes forever...
Не, аз си слушам умерено силно (не че не се чува в целия апартамент де) и предполагам, че е им рпеча много.
Lexynnka
Мхм .. оня ден баща ми изгаси бушона,щото съм слушала една и съща песен цял ден и му втръснало ..Истерия,кво да го правиш
![]()
Why do we close our eyes when we pray? When we cry? When we dream? Or when we kiss? Because we know that the most beautiful things in life are not seen, but felt by heart. ♥
----------------------------------------------
http://www.facebook.com/Zwezdiichka)
не, нито аз на тях им правя проблем за музиката която слушат, нито те на мен ми правят![]()
Ми че не..! Нашите, също като мен са диви чалгари..![]()
Нямам проблеми с тях зареди музиката.
Всеки си слуша каквото пожелае ..![]()
мм не, само ме питат на какво се дължи смяната на стила понякога.. и аз им викам "от настроението"![]()
Мии,ние сме 50:50.По принцип мразя всичко свързано с чалгата,но понякога си надувам мощно и майка търчи от другата стая да ми каж,че е 14:30 и комшиите спат.Тотален игнор и давам и продължавам да си слушам силно.При бащата има някои съвпадения,но това са отделни песни.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
He :P