.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Град
    Бургас

Проблем с косата

ЗДрасти на всички ... проблема ми е с косата ... значи по принцип е къдрава и то доста изправям я с преса ( вече нз колко преси съм сменила ), но като я изправя и след около 20 минути пак е начупена вече незнам какво да правя .. някой може ли да ми препоръча някакви продукти за косата смисъл като я изправя да седи по дълго време права ,... Благодаря ви предварително
    Можеш да пропилееш минути, часове, дни, седмици или дори месеци на това да анализираш дадена ситуация, опитвайки се да сглобиш парчетата както трябва. Да предполагаш какво е могло да бъде или да не бъде ... Или просто можеш да оставиш парчетата на земята и да продължиш напред !

Супер фен Аватара на zoreto
    В това време трудно ще ти се задържа права косате.Влагата веднага оказва влияние и косата ти отното стара къдава или поне начупена

Супер фен Аватара на sunshine955
    да .. от влагата е .. но и за такива коси като твоята ако не е хубава пресата няма да стои мн време права .. трябва ти хубава преса но трябва и да слагаш нещо защитно защото мн се гори косатата от пресата представям си твоята какво преживява .. горкичката подхранваш я с маски от време на време защо просто от време на време не я мачкаш малко с пяна мн харесвам такива коси хем ще си естествена и а къдричките придават чар .. обожавам такива коси
    smile-it's the second best thing you do with your lips

Голям фен Аватара на Sunshin3
    ^ И аз. Ама не ми се получава винаи хубаво.

Супер фен Аватара на Molzinka
    Град
    в мола на Стамболийски
    Moже да е от пресата. И на мен така не ми се задържаше и вчера я изправих и още е права досега, ама спрях пресата за седмица и половина, щото преди не искаше въобще да се изправя и сега пак се оправи в смисъл действа си пресата. Вземи си по-хубава преса или пробвай с някакъв крем за изправяне - примерно това на Лореал кремчето съм чувала, че е много добро

купи си нова преса определено каква ти е сега пресата? (само за изправяне или не)

И аз имам проблем с пресата, защото не изправя добре. Една приятелка ми даде съвет, че ако ми трябва преса само изправяне да си купя без приставки - само за изправяне, защото те вършили по добра работа.

Град
    karlovo
    Мда познат проблем Наприщи пресата на 220 градуса и един кичур го минавай два-три пъти. Когато е влажно времето, по-добре не се изправяй
    Ако не си част от решението, бъди част от проблема!

Град
    Бургас
    Да пресата ми е за изправяне само с керамични плочки .. но все пак не държи мн или косата ми не става
    Можеш да пропилееш минути, часове, дни, седмици или дори месеци на това да анализираш дадена ситуация, опитвайки се да сглобиш парчетата както трябва. Да предполагаш какво е могло да бъде или да не бъде ... Или просто можеш да оставиш парчетата на земята и да продължиш напред !

ми сложи малко лак за коса ,ако е малко няма да е гадно , може и да си купиш преса с повече градуси
    My telephone!
    M-m-my telephone!
    'Cause I'm out in the club,
    and I'm sippin' that bub,
    and you're not gonna reach my telephone!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си