- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Плс хелп фаст
Хора плс кажете какво да направя когато момиче ме харесва, а аз него не, но ако му го кажа, ще се нарани супер много, а в същото време аз не я харесва?
Wazaaaaap niggas?!
c0ci![]()
Може да не и казваш.
Вариантите винаги са 2, ако не и повече. Може да рабере от друг.
Кажи й, че искаш да поддържате напълно приятелски отношения. Така ще убиеш надеждите й, но няма да й го кажеш в прав текст.![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Както написа w0sh има и опция да разбере от друг, НО това лично за мен е доста детинско, така че най-добре ти й кажи, че не може да има нищо друго освен приятелство м/у вас. Успех!![]()
87% от младото население не може да смята, ако си от останалите 56% сложи това в подписа си !
Mоже да тръгнете за малко и после да я резнеш по некъф друг повод-колкото да види кво ше е да е гадже с тебе те тва е![]()
Кажи си й го ! Друг вариант няма ! :P
.. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]
"Не си мой тип."
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
е не тва е тъпо.. постави се на мястото на момичето ;дПървоначално написано от britzy
![]()
"не си мой тип" - идеално
В живота можеш да вярваш само на себе си и то не винаги.
ме2Първоначално написано от ShinBG
![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Аман от идиоти и разбирачи, които да се изявяват на техен гръб![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
кажи и че не е твоя тип...Първоначално написано от pubera
съгласна съм. Ще й стане гадно, но е по-добре така, отколкото да се самозалъгва, че може да стане нещо между вас.Първоначално написано от Ivchiii
Пишеш й мейл или смс. Пиши й, че може и да съжаляваш някой ден, че не си избрал да си с нея, но сега не те привлича, защото си падаш по други.Първоначално написано от pubera
Good luck, Bad luck, Luck...
Ако държиш на себе си, ще й го кажеш лично. Въпреки всичко, НИКОГА не бива една жена(момиче) да чуе, че не е харесвана. Затова е най-добре да й ксжеш, че ти харесва, но просто не можеш да тръгнеш с нея. Не е нужно да обясняваш защо. "Лични причини" е достатъчно като аргумент. Но кажи, че можете да бъдете приятели. Бъдете дипломати в отношенията. Не бива непременно да наранявате другия.
точно и аз това казах на едно момче и ся ми мрънка само и тва и онова и кво съм виновна ,че е грозничко..Първоначално написано от fenastz
"Не си мой тип" не означава " грозен/а си". Скоро гледах в автобуса едно момиче(жена). Красива. Отвсякъде погледнато: нежно лице, красиви черти, очи, коса, стройна, прави крака, стилно облекло, майсторски гримирана. Привлече погледа ми, защото всички мъже наоколо се завъртяха да я запат, още от влизането й. Но въпреки всичко, по някаква причина, вътрешно схванах, че такава никога не би могла да ме привлече. Не знам защо. Просто друг тип сексуално излъчване. А мъжката половина преглъщаше-не е за вярване!
Това е мн банално " ми можем да бъдем приятели " . разбира се всеки го казва и предполагаемото приятелство отива на - здр , чао ..
В живота можеш да вярваш само на себе си и то не винаги.
ами кажи и го иначе няма какво друго да направиш...![]()
"Любовта е толкова голяма сила, че може да бъде надмината само от летенето."![]()
![]()
кажи и че харесваш друга или че не е твой тип![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
++ няма друго репшениеПървоначално написано от Krisiity
![]()
Just Be Yourself !! : ))