.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4
    Повече от фен

Спешна помощ!

Здравейте на всички! Искам да ви попитам , значи приятелят ми има да прави презентация и ми каза, че имало някаква програма , която да се прилага към презентацията и да я чете. Не знам дали ме разбрахте аз и не мога да го обясня както трябва ама смисъл да не се налага да я чете той а програмата. Има ли наистина такава програма и ако има коя е дайте инфо. Благодаря!
    внучка мИчта

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр

Re: Спешна помощ!

Цитирай Първоначално написано от Mim4etooo
    Здравейте на всички! Искам да ви попитам , значи приятелят ми има да прави презентация и ми каза, че имало някаква програма , която да се прилага към презентацията и да я чете. Не знам дали ме разбрахте аз и не мога да го обясня както трябва ама смисъл да не се налага да я чете той а програмата. Има ли наистина такава програма и ако има коя е дайте инфо. Благодаря!
    Power Point има го към офис пакет ако няма такъв нека да си свали това http://zamunda.net/details.php?id=21896&hit=1

Забележка : Пълния пакет "Office 2003" на "Microsoft" в един диск! Кодовете за регистрация са в един .txt файл в .iso-то
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Повече от фен
    Как да се оправя с тази програма, че нещо не ми се получава. Или ако знаете някоя друга по- простичка, че не се разбирам много с техниката . Много ще съм благодарна!
    внучка мИчта

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    Цитирай Първоначално написано от Mim4etooo
    Как да се оправя с тази програма, че нещо не ми се получава. Или ако знаете някоя друга по- простичка, че не се разбирам много с техниката . Много ще съм благодарна!
    Ами за да я инсталираш трябва да имаш Daemon Tools на машинката ти и да заредиш във вируално устройство ... аз за друга в момента не се сещам.
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си