- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Outlet Center
Някой ходи ли до Outlet центъра? Как са цените? Питам се дали си струва да се разходя до там...![]()
П.П Ако темата не е за тук моля да бъде преместена!![]()
Да , аз също се интересувам, какви са г/д цените ?
To infinity and beyond.
And I will never hurt you or desert you,
love you from the very day your mama birth you
Вчера ходих. По цариградско задръстването беше километрично. Вътре беше ебати бутаницата. Цените колкото и намалени да бяха пак са доста високички.
Всяко вдишване е квадратче към теб...
С тоя Outlet чак във вестника го има,даже го прочетох одеве,цените ще са намалени цялогодишно от 30 до 70%
И аз предполагах, че цените няма да са толкова ниски.Иначе задръстването е нормално-нов център плюс това е и почивен ден. Мисля в събота да отида да поразгледам (едва ли ще си купя нещо).
![]()
а какви магазини има там![]()
Просто аз
е колко е скъпо??![]()
някой казват,че е скъпо,други евтино на кого да вярвам?!!?
![]()
![]()
![]()
http://www.sofiaoutletcenter.bg/our-brands.htmlПървоначално написано от Neopitom3na
And I will never hurt you or desert you,
love you from the very day your mama birth you
Е,говорете в цифри...
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Първоначално написано от gia_sena_mono
To infinity and beyond.
ако някой знае, кажете ми какви магазини за козметика има там ?![]()
Peace & Love
И все пак никой не даде пълна и изчерпателна информация ....![]()
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
Една колежка на майка ми каза, че е ходила там и яке на Армани е струвало 800 лв. Било е намалено от 1200 лв. Намалено е, но пак е скъпо.![]()
еми повечето от марките,които са в този център не са евтини,затова е нормално и с намаленията да не са евтини. иначе евтини магазини там са Зара и един за чанти и некви пластмасови бижута.ама на Зара не видях почти никво намаление.в Мандарин обувките не бяха мн скъпи.в Адидас бяха намалени женските маратонки от 200 на по 100лв. на сър Оливър гледах блузки за по 40-50 лв.
ЧЕСТНО КАЗАНО СЪЖАЛЯВАМ,ЧЕ СИ ЗАГУБИХ ВРЕМЕТО ДА ГО ОБИКАЛЯМ.
няма любов