.
Затворена тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City

Въпрос за направление

От декември месец ходя на алерголог, но си плащам за прегледа т.е. съм без направление. Възможно ли е сега да си поискам от личната направление и така да си продължа лечението при алерголожката с направление и така да не плащам по 15 лева всеки път? Дано ме разбрахте. Мерси.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Може естествено,иди при личната и й кажи,пък ако ти откаже тогава си плати,но има и друг вариант,че може и алерголожката да не работи с направления,а само часно

Град
    Sin City
    Работи, работи, като отидох първия път ме пита дали си нося направление. Аз да си платя, ама 15 лева да давам само за прегледа са ми адски много, тъй като тя ми изписва и лекарства за 4-5 пъти по-голяма сума и в момента семейното положение е далеч от цветущо.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Пак си се сетила навреме. ОПЛ протестират и документи към ЗК няма да се издават за неопределено време.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    Sin City
    Момче съм! И доколкото знам протестират в големите градове. Забутания Ловеч надали го е огряло. Или греша?

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    И аз доколкото знам е само в няколко от най-големите градове и май Кюстендил от по-малките.

Ловеч не чух да е засегнат, но, ако греша, извинявам се....

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Безпаричието е еднакво и в малките, и в големите градове. И в едните, и в другите ОПЛ не са получавали пари от началото на годината.
    Справка- http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=402424

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    Sin City
    Предполагайте каквото искате. Днес личните лекари си работиха. Отидох, поисках, даде ми без проблеми, връчих го на алерголожката и всичко е 6. Мерси, че се отзовахте. Може да заключвате темата.

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от slavito007
    Предполагайте каквото искате. Днес личните лекари си работиха. Отидох, поисках, даде ми без проблеми, връчих го на алерголожката и всичко е 6. Мерси, че се отзовахте. Може да заключвате темата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си