.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Град
    Italy,Venezia

Проблем с Хамачи

Здравейте имам един проблем при инсталацията на Хамачи. Като тръгне да се инсталира програмата на компютъра, зарежда донякъде и ми изписва това: "LogMeIn Hamaci setup ended prematurely becouse of an error. Your system has not been modified. Run the installation again later. Бих искал да знам защо ми дава този проблем, ще подчертая че съм пробвал и с по стари - версии и пак ми дава същи проблем.
    Срещата на два характера е като взаимодействието между две химически вещества: ако има реакция и двете се трансформират.

Мега фен Аватара на L0ST
    Най-вероятно има някакви остатъци от предишни инсталации на продукта...Примерно ако преди си го имал на компютъра и е изтрит с delete, а не от remove programs/uninstall, е възможно да са останали някакви регистри и т.н. ..

За какво ще го използваш, може би ще намерим алтернатива... Може би за VPN?

Град
    Italy,Venezia
    Ами точно това направих в My Computer add or remove programs преди инсталацията премахнах напълно всички файлове от старата версия и пак ми дава същия проблем.
    Срещата на два характера е като взаимодействието между две химически вещества: ако има реакция и двете се трансформират.

Мега фен Аватара на L0ST
    Пусни си някакъв reg cleaner и пробваи отново..

Град
    Italy,Venezia
    A дали ще стане с Disk Cleanup ?

Мега фен Аватара на Chacho
    Най-вероятно не.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Цитирай Първоначално написано от Teenajer_993
    A дали ще стане с Disk Cleanup ?
    Не защото той не трие ненужните регистри!

Град
    Italy,Venezia
    Добре ще се опитам да пробвам с този "Reg Cleaner", но имали друго решение на проблема ?

Мега фен Аватара на L0ST
    Е кво решение да има, като не можеш да го инсталираш?

Нали ти казвам, проблема е някъде в windows-а, затова не може да се инсталира.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си