- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момчета ще подарите ли цвете за 8-ми Март
Утре ще подарите ли цветя или цвете на (майка,приятелка,гадже ,леля или специална за вас жена ?
не съм момче,но би трябвало да го направят
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
и аз съм на това мнение .. макар и една роза или просто набрани кокиченца от някой двор .. важен е жеста!Първоначално написано от SmilezZz
![]()
мале,как бих се зарадвала някой да ми поради цвете ^^
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
не съм момче, но ще се изкажа по темата: аз лично на майка ми ще подаря![]()
би трябвало да подарят поне на майка си![]()
Просто аз
и аз на майка едно лале![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
И азПървоначално написано от therichbitch
![]()
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
Според вас,хубав подарък ли е малка кутийка бонбони с формата на сърце,вместо цвете?
Няма на кой - някой да иска![]()
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh
Добро е, защо да не?!Първоначално написано от basscho
![]()
87% от младото население не може да смята, ако си от останалите 56% сложи това в подписа си !
Много оригинално,бих казала.Първоначално написано от basscho
![]()
Странно/нетактично ли ще е да подаря цвете на майката на приятеля ми? :/
За мен не е толкова странно, зависи и тя самата какви са й вижданията. Може да го приеме като подмазване, но пък мисля, че би се зарадвалаПървоначално написано от LambOfGod
Стреляй смело (:
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Ще изработя картичка на фотошоп ;D А на майка ми ще и подаря букет
А ние с моя приятел снощи си лежахме и си говорихме някви неща и изведнъж той скочи, взе нещо от чантата си, скочи обратно в леглото и със супер огромна усмивка ми подаде любимия ми шоколад и каза "Вече е след 12 така че честит празник"Освен това знам че ми е поръчал нещо което искам от не знам и аз колко време! Трябваше да е изненада ама не се сдържах и се разтърсих из хронологията на компютъра! Ето ми го подаръка http://2.bp.blogspot.com/_wlkoqmub0R...0/IMG_0097.JPG Поръчал го е от САЩ защото в Германия го няма
![]()
![]()
Ох съжалявам но просто толкова много се радвам че не мога да си намеря място и исках да кажа на някого!![]()
Иначе аз няма да се виждам днес с майка ми а и по принцип за деня на жената не й подарявам нищо. За това пък за деня на майката (втората неделя на май месец) винаги измислям нещо специално. Ще й се обадя по-късно да й честитя.![]()
Първоначално написано от slun4ice
а мн готин подарък и аз искам![]()
![]()
![]()
![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Аз няма да подарям цветя на никой , хората казват ,че е едното уважение ама аз съм на мнение ,че уважението се печели с времето ,а не с един букет.![]()
![]()
+1 ама в Белгия това не се празнува.Първоначално написано от soul1199
![]()
Моя вчера ми подари едно малко букетче от диви цветя,които набрал докато бяхме на пещерите,така че цвете не очаквам,но знам ли го,какво ще му скимне до довечера ... Може и да ми купи някое - въобще няма да се изненадам,защото е напълно нормално за него![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Аз лично ще подаря букет цветя на майка ми и едно сърчице малко с инициали , и може би роза на приятелката ми![]()
моя приятел ми прави подаръци без поводи и без да има специални дни... днес не ми е подарил ,защото не можем да се видим ,но за сметка на това вчера бяхме заедно и 1 цвете неможе да се сравни с времето прекарано с него ,така че не се сърдя и очудвам ,че днес не съм получила букетче от него ,както напеавиха много от познатите минай-добрата ми приятелка ми подари 1 карамфил ...съответно и аз и върнах жеста ..след което оотидохме на кафе ..по женсики
![]()
по центъра ми дадаха роза , а на майка ми и купих букет от карамфили
![]()
If I played you like a toy?
О аз днес съм доста трогната и изненадана от момчетата в моя клас..Просто за пръв път (всички) подариха цветя на всичките момичета в класа..![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥