.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26
    Фен
    Град
    Бургас

Момчета ще подарите ли цвете за 8-ми Март

Утре ще подарите ли цветя или цвете на (майка,приятелка,гадже ,леля или специална за вас жена ?

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    не съм момче,но би трябвало да го направят
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    не съм момче,но би трябвало да го направят
    и аз съм на това мнение .. макар и една роза или просто набрани кокиченца от някой двор .. важен е жеста!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    мале,как бих се зарадвала някой да ми поради цвете ^^
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    не съм момче, но ще се изкажа по темата: аз лично на майка ми ще подаря

Супер фен Аватара на Bender
    Град
    Варна
    на майка ми

Град
    [На Метри От Земята]
    би трябвало да подарят поне на майка си
    Просто аз

Супер фен Аватара на galu6a
    и аз на майка едно лале
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Супер фен Аватара на viksit0y
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch
    не съм момче, но ще се изкажа по темата: аз лично на майка ми ще подаря
    И аз
    Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..

Град
    Монтана
    Според вас,хубав подарък ли е малка кутийка бонбони с формата на сърце,вместо цвете?

Няма на кой - някой да иска
    Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...

Eminem-Mosh

Град
    Некъде из Сливен
    Цитирай Първоначално написано от basscho
    Според вас,хубав подарък ли е малка кутийка бонбони с формата на сърце,вместо цвете?
    Добро е, защо да не?!
    87% от младото население не може да смята, ако си от останалите 56% сложи това в подписа си !

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от basscho
    Много оригинално,бих казала.

Странно/нетактично ли ще е да подаря цвете на майката на приятеля ми? :/

Цитирай Първоначално написано от LambOfGod
    Странно/нетактично ли ще е да подаря цвете на майката на приятеля ми? :/
    За мен не е толкова странно, зависи и тя самата какви са й вижданията. Може да го приеме като подмазване, но пък мисля, че би се зарадвала Стреляй смело (:
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Ще изработя картичка на фотошоп ;D А на майка ми ще и подаря букет

Супер фен Аватара на LofYou
    Град
    На Края На Света ;)
    Аз като момиче, мога гордо да кажа, че моят приятел вчера ми подари роза послучай 8-март, защото днес няма да се видим
    You Drive Me Crazy ...

Обичам те Гошкооо

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    А ние с моя приятел снощи си лежахме и си говорихме някви неща и изведнъж той скочи, взе нещо от чантата си, скочи обратно в леглото и със супер огромна усмивка ми подаде любимия ми шоколад и каза "Вече е след 12 така че честит празник" Освен това знам че ми е поръчал нещо което искам от не знам и аз колко време! Трябваше да е изненада ама не се сдържах и се разтърсих из хронологията на компютъра! Ето ми го подаръка http://2.bp.blogspot.com/_wlkoqmub0R...0/IMG_0097.JPG Поръчал го е от САЩ защото в Германия го няма
    Ох съжалявам но просто толкова много се радвам че не мога да си намеря място и исках да кажа на някого!

Иначе аз няма да се виждам днес с майка ми а и по принцип за деня на жената не й подарявам нищо. За това пък за деня на майката (втората неделя на май месец) винаги измислям нещо специално. Ще й се обадя по-късно да й честитя.

Супер фен Аватара на galu6a
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    А ние с моя приятел снощи си лежахме и си говорихме някви неща и изведнъж той скочи, взе нещо от чантата си, скочи обратно в леглото и със супер огромна усмивка ми подаде любимия ми шоколад и каза "Вече е след 12 така че честит празник" Освен това знам че ми е поръчал нещо което искам от не знам и аз колко време! Трябваше да е изненада ама не се сдържах и се разтърсих из хронологията на компютъра! Ето ми го подаръка http://2.bp.blogspot.com/_wlkoqmub0R...0/IMG_0097.JPG Поръчал го е от САЩ защото в Германия го няма
    Ох съжалявам но просто толкова много се радвам че не мога да си намеря място и исках да кажа на някого!

Иначе аз няма да се виждам днес с майка ми а и по принцип за деня на жената не й подарявам нищо. За това пък за деня на майката (втората неделя на май месец) винаги измислям нещо специално. Ще й се обадя по-късно да й честитя.

а мн готин подарък и аз искам
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Аз няма да подарям цветя на никой , хората казват ,че е едното уважение ама аз съм на мнение ,че уважението се печели с времето ,а не с един букет.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от soul1199
    мале,как бих се зарадвала някой да ми поради цвете ^^
    +1 ама в Белгия това не се празнува.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Моя вчера ми подари едно малко букетче от диви цветя,които набрал докато бяхме на пещерите,така че цвете не очаквам,но знам ли го,какво ще му скимне до довечера ... Може и да ми купи някое - въобще няма да се изненадам,защото е напълно нормално за него
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Аз лично ще подаря букет цветя на майка ми и едно сърчице малко с инициали , и може би роза на приятелката ми

Супер фен Аватара на buuu
    Град
    Бургас
    моя приятел ми прави подаръци без поводи и без да има специални дни... днес не ми е подарил ,защото не можем да се видим ,но за сметка на това вчера бяхме заедно и 1 цвете неможе да се сравни с времето прекарано с него ,така че не се сърдя и очудвам ,че днес не съм получила букетче от него ,както напеавиха много от познатите ми най-добрата ми приятелка ми подари 1 карамфил ...съответно и аз и върнах жеста ..след което оотидохме на кафе ..по женсики по центъра ми дадаха роза , а на майка ми и купих букет от карамфили
    If I played you like a toy?

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    О аз днес съм доста трогната и изненадана от момчетата в моя клас..Просто за пръв път (всички) подариха цветя на всичките момичета в класа..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си