.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Трудни моменти...

Тази година ми се натрупаха много неща...За малко споделих с близки хора...НЕ искам да ги товаря с моите проблеми...Те си живеят живота.а аз не мога да спра да събирам гадни спомени...Научих се да се усмихвам,кохгато искам да заплача...НЕ споделям вече...Иде ми да започна да плача и да не спирам...Все си казвам живота продължава и просто се усмихвам,но вече ми тежи...Гадно ми е...Имате ли такива моменти...Имам чувството,че сънувам...Не приемам нищо като реалност..Побърквам ли се или какво... Иде ми да закрещя,но седя тихо и ссе правя,че нямам проблеми...Мразя хората...Испитвам дълбока омраза,защото заради тях страдам аз и другите живи същества...НЕ е нормално сигурно...ИДе ми да избягам някъде където съм сама...БЕз други живи същества...Полудявам ли?Имате ли таива моменти и вие?НЕ съм единсвената нали?

anonymous682486
    Guest
    Прекрасни думи... ставаш за писател

Мега фен Аватара на iiordanova
    Всеки има такива моменти.
    Спокойно , всичко ще се нареди.
    Господ праща изпитания на силните хора!
    Вярвам в това.
    И аз съм имала такива моменти като теб , не исках да чувам нищо .. исках просто да спре времето.
    Трябва да простиш на тези хора , за да може да продължиш напред. Аз не мога да съм изпълнена с омраза! Не , не!
    Просто омразата те поглъща.
    Прошката е най-удовлетворяващото и успокояващо нещо.
    Дай си един релакс.
    Една седмица или месец , в който да правиш това , което ти искаш.
    Да премислиш всичко случило и да продължиш , защото няма как.
    На тази Земя сме да живеем и да се борим.
    Естествено , че не може всички винаги да сме щастливи.
    Логично е .. всеки да среща трудности.
    Защо не споделяш?
    Споделяй , няма значение на кого .. може на приятелка , дневник , тефтер , роднини.
    Не дръж тези чувства в теб , защото те изведнъж ще избухнат. Не го прави.
    Успех и вярвай в себе си.
    П.С. На колко години си ?

Мега фен
    Град
    <3
    [quote="stefan7202"]Прекрасни думи... ставаш за писател

Не става
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Град
    Монтана
    Пролетна умора

Цитирай Първоначално написано от basscho
    Пролетна умора

Супер фен
    Нормално е.И аз в момента съм долу горе така.Не споделям,за да не тормозя никого с проблемите си.Усмихвам се и се смея високо,когато ми иде с глас да заплача.Но не!Не се отказвам.Лошото на това да задържаш всичко в себе си е,че един ден всички избива и то по лош начин.При мен беше на нервна основа,но така и не се научих,а и не искам да споделям.Не го прави и ти!Споделяй и изливай всичко,което ти е на душата,дори и на лист,ако не искаш да говориш с някого.Всеки има лоши периоди,просто всеки го приема и преминава по различен начин.
    Обичам те <3 !!!

абе кво се самосъжаляваш?? разбирам че ти е тежко на мен ми е същото .. ама всичко ще се оправи .. аз за един месец смених компания с която бях от 3 години .. завинаги се скарах с най-добрия си приятел .. загубих и човекът на когото най-много държах и понеже нямам истински приятели - както казах по-горе с единствения се скарах и аз нямах с кой да споделя .. ама не се самосъжалявам .. нищо не е вечно .. ще ти мине
    FUCK-тически не ме интересувате..

както казват другите всеки има такива моменти пък и все п
    ак нали за това са тези форуми-да споделяме, да си даваме съвети...нз поне на мен ми помага да не мислая за проблемите си

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си