.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

за испания

Искам да ви попитам.. в Америка колко години трябва да живееш там,за да получиш американско гражданство и да си си американец вече..аа и същото искам да попитам,само че за Испания ?

Мега фен
    Град
    Earth...

Re: МНОГО ВАЖНО :)

Цитирай Първоначално написано от gabi222
    Искам да ви попитам.. в Америка колко години трябва да живееш там,за да получиш американско гражданство и да си си американец вече..аа и същото искам да попитам,само че за Испания ?
    ако се надяваш да отидеш като Refuge в америка НИКОГА няма да вземеш паспорт! На майка ми най-добрата приятелка е женена за Българин с американски пасспорт, 2-те деца са и американски граждани и нея я гонеха всяка година, но по няква случайност тази година и дадоха зелена карта. Там живее от 20 години!

Как така като refuge.. разясни ми,моля те.. аа защо иначе няма?

Мега фен
    Град
    Earth...
    Refuge - Беглец
    т.е отиваш там с виза на турист, и оставаш да живееш, казваш на правителството че не искаш да си ходиш в твоята държава и ще останеш там....

т.е с др думи ако не спечелиш зелена карта просто няма смисъл да ходиш...

а за Испания, ние сме членове на ЕС, така че не можеш да вземеш Испански паспорт, тъй като и тя е членка на ЕС

Е,да де,но нали все пак съм българка (чужденка).. как да не мога да взема паспорт?

Мега фен
    Град
    Earth...
    Е,да де,но нали все пак съм българка (чужденка).. как да не мога да взема паспорт?
    по точно вече не си чужденец. Ние сме в ЕС, и испания е в ЕС т.е ние сме нещо като братя. Само 1 паспорт от държа членка на ЕС имаш право да имаш, така че си оставаш с БГ паспорт...

баща ми бачкаше там
    стоя 5 години без да се връща, накрая взе гражданство, де

Аз от 1 година съм в Испания, баща ми работи майка ми още оседи търси работа.. хората в тая страна са някви супер скучни .. модата им е ужасна.. просто т'ва е най-тъпата страна в която съм ходила.. Е,честно да ви кажа , така говоря 'щото в момента живея в няк'ъв задръстен град докато преди месеци живях в Gand

Цитирай Първоначално написано от Nakadah
    Refuge - Беглец
    т.е отиваш там с виза на турист, и оставаш да живееш, казваш на правителството че не искаш да си ходиш в твоята държава и ще останеш там....

т.е с др думи ако не спечелиш зелена карта просто няма смисъл да ходиш...

а за Испания, ние сме членове на ЕС, така че не можеш да вземеш Испански паспорт, тъй като и тя е членка на ЕС
    Значи:

Refuge - обежище
    Refugee - бежанец

Да се класифицираш като бежанец (за САЩ) е почти невъзможно за българи, както и за политическо убежище. Трябва да бягаш от война или конфликт, което трудно може да стане в ЕС, а за политическо убежише (политикал асайлъм) трябва да те преследва режима в родината ти. И двата варианта са доста Х за БГ граждани.

Град
    Великобритания
    Цитирай Първоначално написано от Nakadah

Това НЕ е вярно. Можеш да получиш испанско гражданство, но в такъв случай губиш българското, понеже Испания не признава двойно гражданство.

Град
    Кубрат-Атина
    За гражданство не ми се вярва е така да ги дават както тука в Гърция.Но до колкото знам трябва да си омъжена 10г.Пък сега след 07' не знам как са нещата.Но пак ми е чудно за какво ти е?

[quote=creepingxdeath]Аз от 1 година съм в Испания, баща ми работи майка ми още оседи търси работа.. хората в тая страна са някви супер скучни .. модата им е ужасна.. просто т'ва е най-тъпата страна в която съм ходила.. Е,честно да ви кажа , така говоря 'щото в момента живея в няк'ъв задръстен град докато преди месеци живях в Gand

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си