.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: Къна?

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...

Къна?

Така,от месеци съм си наумила да се къносвам с черна къна.И то индийска,защото съм чувала най-много хубави отзиви за нея.Самоче имам няколко въпроса.От къде мога да я купя,на каква цена,как се нанася и измива ли се бързо?Благодаря предварително
    Брях,брях

Голям фен Аватара на Aniiiii
    Град
    Лондон
    Косата ти е много светла, ще си я съсипеш - нищо че това е само къна!

Иначе индийската е ок, майка ми преди се къносваше с нея.
    Значи цената и е около 1-2 лева. Ако ти е гъста косата 1 може да не ти стигне.
    Майка ми седеше по половин, един час - зависи, колко иска да и почернее. Препоръчвам ти да не седиш повече от 40 мин.

А мисля че в парфюмерийте има
    ♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥

Голям фен Аватара на Sunshin3
    Цитирай Първоначално написано от Aniiiii
    Косата ти е много светла, ще си я съсипеш - нищо че това е само къна!

Иначе индийската е ок, майка ми преди се къносваше с нея.
    Значи цената и е около 1-2 лева. Ако ти е гъста косата 1 може да не ти стигне.
    Майка ми седеше по половин, един час - зависи, колко иска да и почернее. Препоръчвам ти да не седиш повече от 40 мин.

А мисля че в парфюмерийте има
    Дам. А за лесно отиване - не.

Искренно ти казвам - НЕДЕЙ ДА ПРАВИШ ТАЗИ ГРЕШКА ! Къната не е тази от едно време, която подхранва косата. Няма отмиване на цвета и най-вероятно доста дълго няма да се отървеш от червен отенък. Казвам ти го от личен опит.

Наистина и къната я развалиха вече, но ако тя си е решила нека да се направи. Аз съм чувала, че точно от тази индийска къна има доволни хора.

Аз го казвам от личен опит. Посъветвала съм се и с фризьор. Може и да има доволни. Нека.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си