- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ПомоЩ :|
Влюбен съм.. Тя се казва Априлиа (RS 125) много ми харесва и искам да е моя. Тя има по-голяма сестра близначка (RSV 1000 R) и искам и нея да "яхна" но нито имам опита нито годините (21). Скоро ще ставам на 18 и ще взимам категория "А" но просто не издържам.. по цял ден ми е в главата. Та въпроса ми е да карам ли сега за категория "А1" и да е моя или да изчкам и като взема А автоматично ми дават и А1 и чак тогава да я яхна?
Ако "Пакман" ни е повлиял като деца, всички щяхме да обикаляме тъмни стаи, ядейки магически хапчета, слушайки повтаряща се електронна музика.
You know Im straight doin' your mom (^^)
обърках се![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
![]()
Оле,ама ти си доста обвързан към тях
![]()
![]()
Решавай какво да правиш..Иначе няма как
![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Май става въпрос за любов към... хм, коли или мотори, или каквото е там, но със сигурност няма намесено момиче.![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Що не го кажеш в прав текст, ми некви заобиколко правиш .. ?![]()
![]()
.. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]
Ти луд ли си? Карай си сега, средно на година ще те спрират по 1-2 пъти.
А и А1 - книжкиПървоначално написано от soul1199
RS 125 - http://www.motorcyclespecs.co.za/Gal...006%20%202.jpg
RSV 1000 R - http://www.arpem.com/motos/modelos/a...1000-r-ld1.jpg За нея на 21г трябва да съм.
Друго неясно?
Ако "Пакман" ни е повлиял като деца, всички щяхме да обикаляме тъмни стаи, ядейки магически хапчета, слушайки повтаряща се електронна музика.
You know Im straight doin' your mom (^^)
ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА
Лелее..![]()
![]()
![]()
![]()
въх![]()
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
влюбен съм в тея моторчета !!Първоначално написано от Nedo
В живота можеш да вярваш само на себе си и то не винаги.
И аз искам такова чудо брат, макар че не съм толкова "лудо" влюбен като теб.Аз лично бих изчакал до 21 и да си карам 1000 кубиковия :P
87% от младото население не може да смята, ако си от останалите 56% сложи това в подписа си !
Я по-добре изчакай![]()
дааа,познато ми е! Тъпия ми бивш беше влюбен в тези изчадия,имах чувстото че ако беше лесно щеше да ги ебе !
Не искам да знам как ще правиш секс с тях...
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Хаха,който търси намира(дупчици)Първоначално написано от fenastz
![]()
![]()
лелеле![]()
![]()
![]()
![]()
"Любовта е толкова голяма сила, че може да бъде надмината само от летенето."![]()
![]()
тука има толкова момичета, които пишат разни теми, че са влюбени, че незнаят какво да правят и цял ден си блъскат главите заради МОМЧЕ?!![]()
а вижте момчетата кво ги вълнува![]()
близначки вика..![]()