- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- момчето от вчера
Привет на всички..вчера се срещнах с едно момче,което отдавна ме кани на среща..този път се съгласих видяхме се за 2 часа говорихме си ,но нищо особено..вечерта си писахме с скайпа и той ми каза че отдавна е имал чувства към мен и ми предложи да сме нещо повече от приятели аз го отразях първоначално защото съм с 5 години по-малка пък и майка ми не е съгласна да излизам с такова голямо момче сега отново ме кани на кафе,аз му отказах той обаче настоява..това което ме спира е мнението на майка ми и незнам какво да правя има някаква тръпка между нас,но незнам дали да рискувам ..ако бяхте на мое място какво щяхте да направите? Благодаря!
Зависи на колко години сте все пак..Ако си малка,нормално е майка ти да е против такава връзка..
Не знам..Послушай сърцето си и реши какво наистина искаш да направиш
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
е ти на колко си,щот ако си на 13,нормално майка ти да не е съгласна и да се притеснява за теб
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
на 15 съм..той е на 20
Аз пък не виждам проблем. Ако тръпката и желанието я има и в двама ви, си струва да опитате.
Ще имаш проблеми с вашите, но можеш да ги избегнеш с времето ако момчето се окаже сериозно и ти го изтъкнеш като такъв.![]()
Другия вариант е да си седнеш на дупето да пренебрегнеш чувствата, но да си спестиш проблемите с вашите.
Ти реши.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Е добре де .. значи всички тези неприети покани + отрязването за "нещо повече от приятели" е само и единствено заради майка ти?![]()
Опитвала ли си се да говориш с нея на тази тема .. ?
И според мен си струва да опитате.
The blood that binds us ..till death unites us
Ако наистина харесваш момчето и му отказваш само заради майка ти опитайте..
ако се харесвате не виждам защо трябва да има такова зна4ение мнението на маика ти.Ако тои се окаже сериозен маикати ще си промени мнението.
еми ти сама каза,че я има тръпката,опитайте все пак,може да излезе нещоПървоначално написано от alphaz
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Помисли си дали наистина това момче е за теб. Майка ти се притеснява за теб, защото знае какво искат повечето момчето на тази възраст. Ако имаш симпатии с него, излез няколко пъти с него и прецени що за стока е. Но ако имаш дори и най-малкото подозрение, че е с теб само заради секса, то по-добре не се занимавай.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
абе мочета бол... няа смисъл си тровиж живота... това е просто авантюра !
... кой пръст да ти покажа ?
ако го харесваш наистина не слушаи маика тии![]()
+1Първоначално написано от desinc3
"Любовта е толкова голяма сила, че може да бъде надмината само от летенето."![]()
![]()