.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40

Пъпки по вагината :(

Извинете,от 3 дена ми се появиха някакви гадни пъпки по вагината, които представляват - те са големи и накрая все едно им е отрязан върха , не знам как да ви ги опиша по-добре за да добиете представа не знам , но са ужасни,когато отида да оринирам болката е непоносима.Никога досега не съм ги имала,спазвам хигиена,водя полов живот,но не може да е от момчето,защото той не е спал с друго момиче освен мен през последните 7 месеца... Много съм притеснена , мажа ги с някакъв крем,но не помага , моля ви ако знаете какво е или как да се излекува , но е желателно да не ходя при генеколог,защото водя полов живот а родителите ми не знаят и ще стане много лошо , ако разберат, все пак съм на 14... МОЛЯ ВИ < ПОМОГНЕТЕ МИ !!!!

Супер фен Аватара на zoreto
    ми на 14 къде си се разбирзала за полов живот ,ама то си е твоя работа.Това може да е сериозно никой не може да ти каже с точност какво е и какви медикаменти да изолзваш.Най-добре говори с родителите си ,през личния и на гинеколог

....

Аз говорих с майка ми, но тя каза че не знае от какво може да са тези пъпки,говорих с приятеля си и той каза че ако до сряда не се махнат ще е по-добре да отида на лекар. Ти имала ли си някакви такива проблеми ? или изобщо някакви проблеми , искам да знам , защото наистина се притеснявам

Според мен имаш инфекция и това,че приятелят ти не е спал с друга през последните месеци не означава нищо. Не мисля, че ще се оправиш без гинеколог

ПС:Не съм медицинско лице и не го взимай това насериозно, но знам че симптомите на гениталния херпес са- групи воднисти мехурчета и пъпчици около влагалището +болка.

Супер фен Аватара на zoreto
    Нямала съм такива проблеми и по-добре хич не дей да чакаш ,а още утре заминавай на лекар. Пловите "заболявания" не за шега!!!

отг.

Да наистина има мехурчета вода или не знам как да го опиша,днес за трети път се преобувам и даже и в момента съм мокра,мила,можеш ли да ми помогнеш по някакъв начин ? стига само да не е единственото решение да ходя на лекар!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    А знаеш ли дали не е лепнал нещо отпреди тези 7 месеца? Има коварни вирусчета, които се спотайват безсимптомно, пренасят се и правят изненада.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

...

Не мисля,че ще е заради това, правили сме го преди 4 месеца , после на третия месец , на втория даже два пъти , никога не е имало проблеми , той е по-голям от мене , но живеем и доста далече аз варна , той - софия , но никога не би ме излъгал,колкото и наивно да звучи аз съм обедена в това !!! не знам от какво може да е , регистрирах се тук , за да искам помощ от вас , защото наистина много се притеснявам , никога не съм имала този проблем , а ако се наложи да отида до тоалетна болката е ужасна , не мога и да се пипна за да се подмия(правя го с адска болка , съвсем леко , не знам изобщо успявам ли да се измия).

Град
    пространството на Дисе
    Иди на гинеколог. В момента се опитвам да ти обясня на чист български, че не е нужно да ти е изневерявал!!! Има инфекции с дълъг латентен период и може да си носи гадости, без да има симптоми! Може да е лепнал зараза от кака, която не е показвала симптоми или е имала същото нещо, но в по-горните отдели.
    Консултирай се с гинеколог. Тук нямаме право да поставяме диагнози и да назначаваме лечение!

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

...

Добре , благодаря ти , ще изчакам до сряда и ако не се подобрят нещата определено ще отида на генеколог (макар че доста ме е страх , защото тогава и наще ще разберат ще не съм детствена).

Град
    пространството на Дисе
    Да си мислила по-рано.

.

Да,но не съм мислила,ако не е тайна теб кога те отвориха ?

Град
    пространството на Дисе
    Бях пълнолетна, ако това имаш предвид.
    Можех да си позволя "лукса" да отида при гинеколог без майка ми да знае, мога да направя аборт без родителско съгласие, ако се наложи, въобще всичко онова, за което вие на 14 трябва да се червите, хлипайки и оправдавайки се пред мама и тате.

..

Ясно,няма да ми е лесно да държа сметка пред наще!!!

Град
    пространството на Дисе
    Това ти е най-малкият проблем в момента. Заминавай още утре на лекар. Историята с мехурчетата не е за подценяване.

...

добре,благодаря

Аз първо щях да кажа на майка си за половия живот пък ако ще да ме заколи.И да иди на лекар ние не сме специалисти и неможем да ти кажем

.

Мерси,но не мога да споделям с майка си , не я познаваш каква е за да ми кажеш че ако на мое място първо си щяла да говориш с майка си , с мойта НЕ МОЖЕ да се говори за нищо , камоли пък затова !!

разбирам те и аз с майка ми немога да споделям .. и да научат вашитее все някога ще ти простат .. все пак си им дете .. но не мисли за тях, а за здравето си което е по-важно .. защото това е сериозно .. и не мисли отивай на лекар. .
    .. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]

!!!

Здравейте,връщам се от лекар,нямаше как,трябваше да се престраша.Казаха ми,че това са херпеси,питаха ме дали съм имала полов акт и аз отрекох пред личната лекарка,но не и пред генеколога.Той ми предписа някакво лекарство,което се маже в областта на херпесите и около тях!на 12.03 пак трябва да отида на контролен преглед,а дотогава трябва да мажа херпесите по 5 пъти на ден , през 4 часа... когато отида ще ви пиша,за да ви кажа какво е станало!Благодаря ви много,едва ли щях да се престраша да отида на генеколог без вас

SK0RP10N
    Guest
    малка шафрантия - като ще се ебеш от 10-годишна, ще си носиш последиците.
    Мажи се там, каквото са ти предписали и да ти е за урок.
    И приятелят ти също да върви да се прегледа, че после да не ти го предаде това повторно или пък и при него да се изразят някакви неприятни симптоми

Аз щи я спукам тая пъпка, няма закакво да се тревожиш. Не ги слушай другите.

Мега фен Аватара на Biskfitka
    ДеВствена и гИнеколог

И кажи и на приятеля ти да ходи на лекар...

Ако си спала единствено с приятеля ти му кажи задължително да се лекува, защото дори да няма симптоми той е носител. Още един приятелски съвет- на 14 години си и ако те е грижа за здравето и бъдещето ти не си позволявай лукса да правиш необезопасен секс.

Супер фен Аватара на cyclops
    Ползвай презервативи !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си