- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Сайт идеи
Моля ви, дайде ми някакви идеи за сайт, че трябва да правя.
Имам и аз някои идеи, но ми се ще нещо по-хубаво да е.
Кажи първо на какво ожеш да работиш - Html/PHP/MySQL .. ASPnet/SQL ..CSS изобщо какъв ще бъде - динамичен или татичен и т.н. .. Също така, дизайнът на какво ще бъде зработен - може би на PS..?
То ще се учим да правим и просто ми трябва някаква тема, ама не мога да измисля.
Няма значение каква, давайте идеи.
Примерно цветя, животни и т.н.... но тези, които се сещам не ми допадат много.
Сайтът ти може да е за забавление. Ако си от по-голям град можеш да направиш графа 'актуални събития' и да вписваш в нея какви мероприятия ще има - културни (изложна, театрална постановка) и т.н. Може да има редовен хороскоп, вицове, някакви игри, музика - нови парчета, коментари и т.н.Може да е и образователен - теми, анализи, образователни програми.
![]()
Много ясно,че на PS ще е бе...Няма с paint ??Първоначално написано от L0ST
Ти първо почни да учиш,че след това ще праиш саитове,знаеш ли колко имаш да учиш за да направиш 1 саит,примерно с фукнции,validitran и т.н.....Първоначално написано от BlackKeys
Стига си се карал на момичето, тя ти каза, че ще го учи, демек в училище. Явно си имат учебен план. Голяма работа, че има функции, всичко с времето си.Първоначално написано от kirchag
Авторката: Може да направиш за огнените изкуства (преди малко прочетох на muscle подписа).
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Просто ми трябва някаква тема, то е ясно, че има да се уча много.Първоначално написано от kirchag
Благодаря на другите, но ако може още идеи.
![]()
Чух нещо за форума си. Ем зависи колко знаеш езика. Най-елементарен сайт се прави за 10 мин. Ако можеш да драснеш нещо хубаво, само идеи нямаш пиши ми едно ЛС, за съвместен проект![]()
![]()
![]()
Не знам дали още ти трябва , но може за забележителностите в България.
To infinity and beyond.
Еми пиши за някви филми или няква музика![]()
![]()
Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.
за огнените изкуства .. много е завладяващо![]()
бях чела .. чее на водата някой и приказвал, свирил й и т.н. .. и тя придобивала различни форми ... поинтересувай се![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Начи пак казвам, форума е направен, работя по популязирането му, но за сега едно сайтче не е лошо да се спретне.
това за забележителност наистина е добра идея - хем е статичен сайта, хем си има и някаква информация в него. Можеш също да направиш и сайт за някоя школа в града ти - по рисуване, театрална школа и т.н.
Благодаря ви на всички.
Но пак казвам, приемам още идеи, може нещо да ми хареса повече.
Мода, Светски събития, Кино, Изкуства, Забавление, Дизайн, Интериор, Направи си сам, Книги, Музика (групи, певци), Филми, Спортове, Екстремни спортове, Предавания, Образование... Някакви твой интереси?! Друго не знам.
The Devil Fucks like God makes Love.