.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 69

Позволявате ли си да крещите на учители

..

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Ами досега не съм си позволявала, тъй като майка ми беше учителка в моето даскало и малко така заради нея се сдържах. Сега в новото даскало все още до наказания не се е стигало, ама ако ме изнервят викам и си казвам всичко.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Ем,чак до там не се е стигало,но съм крещяла на класната само.Голямо мекотело е.

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    Не, защото мога да си изкажа мнението без да крещя като животно, а и имам поне някакво елементарно уважение.

Мега фен Аватара на L0ST
    Ами аз лично не, но преди имахме една учителка по англ. ез...която често беше замеряна - с кошчето, със столовете ... даже еидн чин май хвърчеше един ден...

Град
    around the world !
    Не, не съм крещяла, достатъчно голямо спокойствие има в мен и съм в хармония със себе си. Гледам ги нагло и им говоря с нормален тон, те са тези, които крещят..

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Не крещя, но се заяждам и си казвам в прав текст какво ме е издразнило и какво ме дразни по принцип...най-вече на класната, на която не й изнася и избеснява, но не са ме гонили за такова нещо.
    Общо взето ако ми кажат нещо на криво, подхождам с ирония, усмихвам се и казвам нещо злобно...ама ухилена.

Град
    Варна
    Когато ми беше през к*ра за образованието, което щях да получа от някои преподаватели, за жалост, да. Сега осъзнавам, че съм влязъл там, където съм, за да уча, а не да се правя на голям.

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    Цитирай Първоначално написано от Unendlich
    Не, не съм крещяла, достатъчно голямо спокойствие има в мен и съм в хармония със себе си. Гледам ги нагло и им говоря с нормален тон, те са тези, които крещят..
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    Веднъж се развиках на госпожата по химия, ама после ми стана кофти и се извиних. Не съм го правел, повече..
    Вафла..

Повече от фен Аватара на ospower
    Град
    София
    Ако бях от село, можеше и да си позволя да викам на учители.

Еми сдържам се.. Но има такива които прекаляват и ако не ги слушам и почват не просто да крещтят ами и да намесват личния ми живот от сорта на "Ако лъжеш приятеля си толкова колкото мен до къде ще стигнеш?"
    И тогава вече не мога просто да си мълча и да въртя глава..
    ~•~I'm the Dream...YoU aRe the Dreamer...[!]...~•~

Мега фен
    Град
    Earth...
    докато бях в Гимназия на учителката ми по Бизнес и правех живота ад. Ма мамка й!!! от къде на къде ще ми вика че лъжа че Хотелите в Европа се правят от тухли, че имат казина и че са луксозни както този в Дубай. Кака ще ми казва че Европа е кенеф и как ще ми казва че Мерцедес е американски? МАМКА И КУХА ЛЕЙКА!!!

Мега фен
    Град
    <3
    Не си позволявам да крещя на никого. Трябва много ама много да са ме ядосали,че да се разкрещя... уу Оо
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Не,да крещя чак не,ама понякога съм повишавала леко тон

Скоро ще е и в на кучето задника ще я навра тая по Физика,..

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Не съм крещяла на никой учител досега. А дори и да ми се случи да направя това, то няма да се сметне за крещене, защото гласът ми е слаб .

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    Редовно си псувам г-жата по икономика ... тя ме мрази и просто не ме понася да съм и в часовете ... така е с 1/2 от учениците ...
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Цитирай Първоначално написано от Nakadah
    докато бях в Гимназия на учителката ми по Бизнес и правех живота ад. Ма мамка й!!! от къде на къде ще ми вика че лъжа че Хотелите в Европа се правят от тухли, че имат казина и че са луксозни както този в Дубай. Кака ще ми казва че Европа е кенеф и как ще ми казва че Мерцедес е американски? МАМКА И КУХА ЛЕЙКА!!!
    Е, да, как може, все пак ти си едно интелигентно момче.

Не,та те се учители..

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Не, никога ни ме се е случвало като бях ученичка. Наистина има случаи, в които учителите не са били прави, но винаги съм се съобразявала с това какви са и съм им имала уважение.
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

аз не съм, само леко съм се заяждала, но винаги съм била предизвикана. но мои съученици са го правили и всичките са му яли главата.. така че не се правете на мн оборотни, защото ше си оставате по изпити и ше се чудите откъде ви е дошло. не забравяйте, че е вашата дума срещу думата на учител, а вие нямате никва власт .. и право

да случвало ми се е,не да викам а просто да се заям малко с тях,да има интрига се пак хаххх ... изказвам мнение,на тях не им харесва и така сблъсък на характери но и такива неща се случват !
    EMINEM ZAVINAGI !!!

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от xAddicteDx
    аз не съм, само леко съм се заяждала, но винаги съм била предизвикана. но мои съученици са го правили и всичките са му яли главата.. така че не се правете на мн оборотни, защото ше си оставате по изпити и ше се чудите откъде ви е дошло. не забравяйте, че е вашата дума срещу думата на учител, а вие нямате никва власт .. и право
    Права имаме достатъчно, мерси. Понякога се защитават и с повишен тон.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си