- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Позволявате ли си да крещите на учители
Не съм, но ми се е искало. Но се възспирам, защото ще си навлеча бая проблеми като почна да креща. Има учители, които ще започнат да се заяждат с мен, други могат да ме изгонят и т.н. Все мисля за последствията и винаги си мълча, дори и да знам, че съм права.
OMG! Всички говорим за право, но за задълженията си?Първоначално написано от Chacho
дам
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Оо да крещяла съм . Но до изгонване и наказания не се е стигало . Какво да кажа - слабост съм на учителитеи си ме търпят
![]()
Неприлично Щастлива .. : )
Не,ама има даскали,които си го заслужаваттт![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Заяждала съм се с госпожата ми по химия... А когато тя ми показа вратата аз просто си излезнах.![]()
Иначе съм крещяла само веднъж на една учителка по математика. Постъпи толкова... идиотско, спрямо мен, че нямаше как да си замълча.
В останалите случаи обичам да иронизирам...![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
He !![]()
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
ДА! На учителката по Немски език. Тя ме мрази точно мен, ако и да се старая по всякакъв начин да бъда ней-перфектен и да съм най-добрия в групата и. Та тя е ужасно стриктна към мен, но не и към другите! Непрекаснато ми се кара! Когато се прозина без да си сложа ръката ми казва: "номера и вратата затворена от външната страна - дръж се адекватно в час!" Когато се изкашлям ми казва: "В Германия могат да ви усъдят за това! Там е забранено да се ходи болен на училище - счита се за престъпление." Иска бележниците, а моят беше в учебника ми по английски. Трябваше да извадя от чантата учебника, за да взема от него бележника. Учителката като го видя веднага ми се развика: "Този елементарен аглийски ще си го учиш вав вас и във часа по английски, сега имаш немски! Иначе спокойно можеш да си излезеш, никой не та кара на сила да учиш езика".... Искам само да отбележа, че други си изкараха почти всиеките учебници докато намерят бележника си. Цялата група говори на глас, а тя ми се кара заради една прозявка. И още много такива дреболии. Тя ме мрази ужасно много, класът ми също. Той и каза, че съм гей и от тогава умразата и към мен няма граници.
Веднъж в един от часовете по немски, правим упражнения цялата група. Аз си пиша в тетрадката си, а целият клас си говори и ме нарежда. Разбирасе изключено е да казвам, че тя се правеше, че не вижда, как всички ме нареждат. Чашата преля, когато всички направиха хартиени топки и почнаха да ме целят с тях. Тя продължи да се прави, че не вижда! Забележете! На мен ми крещи за прозявка или за това, че съм си сложил чина на главата при положение, че правихме контролно и го бях предал, а тях ги оставя не само да си говорят на глас, да ме обиждат и т.н. ами и не вижда, че ме целят с книжни топове. Тя е уж луда на тема чистота в стаята веднаж скъсах един лист от тетрадката си и го сложих под чина, и тя ми се разбуча, че съм правел боклук и после щял съм да чистя аз сам кабинета. И така класа продалжаваше да ме цели с топки а аз си мълчах и мълчах, а тя забеляваше 100%. Все пак стоя на 1вия чин, точно под носа и. И накрая се развиках просто ми кипна... Разкрещях се: " Аи спрете се вее! Вие като не знаете за както сте тука и сте дошли да се забавлявате, аз искам да свърша нещо." И госпожата ми вика: " О, мислиш ли, че и ти нас не ни дразниш? Но си мълчим нали?" Това беше последната капка кипна ми и се развиках.... Както и да е насрах я, а тя завърши с думите: " на мен ученик 35 години не ми е повишил тон.... Но за това родителите са виновни! Аз от малък съм вазпитала моят син така, че да не се даржи като някоя истерична госпожичка, а да си оправя проблемите като мъж - какъвто е ! " След това се наведе и продалжи да си пише, а класа спря да ме замерва и обижда (поне за този час)... Но от тогава, сякаш умразата и към мен насрасна двойно....
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!
случвало се е
ако ми крещи и аз ш и крещя
както се отнася с мен тай и аз с нея
Коя съм аз,че да крещя на учителка.Пък и не се е стигало до там,все пак имам уважение към учителите и се държа възпитано в час-няма причина да ми викат,че и аз на тях.![]()
еми ако тя ти се разкрещи кво седиш и гледаш тъпо ?Първоначално написано от sweet_bunny
КОЯ Е ПЪК ТЯ че да вика
траа ли да ги уважаваме само щото са учители ?!?!?!
+1 Вярно учители са ни-получаваме образование от тях (кво образование де...зависи от учителя..),но никой няма право да ме обижда,защото много учители си го позволяват без причина.Уважение-хубаво,ама не означава да си мълчим...Първоначално написано от hiphopy0
Шофирай разумно - стигни жив!
Е и кво , винаги можеш да се обърнеш по груб и да и теглиш една рошава ...Първоначално написано от green9
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Не.. аз не крещя. Аз ги гледам нагло и отговарям. Затапвам ги, но не им крещя, а им говоря благо и миличко. Те се дразнят още повече. Обожавам да гледам как човекът, който ме е ядосал се изнервя на макс.. И като се изнервят на макс мте ми викат, но нямат какво да кажат, зашото нищо не съм сторорила.. ахх колко го обичам товааа...
А как се сдържам да не викам.. Троша моливи и химикали изпод чина.. Късам листи или квото намеря го хавщам много здраво и го чупя.. Момчето, което стоешедо мен преди се беше стреснало. Обяви ме за 'mentaly unstalbe'![]()
![]()
Ако имайте волята, пробвайте.. много е забавно..
I didn't lose my mind.I sold it on eBay..
Аз си ги изпълнявам, няма какво да говоря за тях. Пък и понякога се появяват неточности, и се изглаждат в спорове. Не ми казвай, че повечето учители не държат сметка за несвършени задължения. Не може да не очакват и учениците да държат сметка за потъпкване на права.Първоначално написано от Freddiee
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Те се развикват и се дразнят, ти имаш месечен разход за канцеларски принадлежности. По-добре да викам честно казано.Първоначално написано от DevlLady666
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Караме се като за световно, но само със заплахите си остават.
Тук ще те предложа, там ще те предложа за не знам си кво, само да дойде учителския съвет ще видиш ти, дрън-дрън-та-пляс
Ама ги разбирам, така както на мен ми се насъбират негативни емоции, така и на тях. То без скандали няма да е весело))
Позволявам си да крещя само на една учителка от новото ми училище.Не ме е гонила или да съм била наказвана,защото тя нищо не може да ни каже.Днес дори пак и крещях ... понякога ми става гадно за нея,ама к'во да се прави.Явно не се усеща,че мястото й не е там.Изобщо не става за учителка.
нееее аз не мога да им крещя..лигавя им се и всички ми викат,че съм лигла или глезла ама аз им се кефч..не се товаря с техните глупостиот началото на годината ми лепят с тиксо устата..
![]()
чак да им крещя не но просто понякога си изразявам мнението по-остро![]()
Не.
Мога да се контролирам..пък и никога не са ме изнервяли чак толкова.
Anything you want, you can make it yours..!
ANYTHING you want in the world <33
^^
Досега не съм крещяла на даскал, но тва не означава, че не съм се карала мн сериозно.
Има една по география, която просто ми бърка в нервите. Веднъж докато ме изпитваше реши, че трябва да ме прекъсне най-брутално (след тва веднага почна да изпитва друг, а мен ме остави по средата на изречението ми ) => реши, че нищо не знам, а си бях скъсала задника от учене => почнах да й се репча, около 10 минути сме се карали и в същото време по всички възможни начини се опитвах да си сдържа нервите, чее... :X
Но.. не, аз не крещя, просто отговарям наперено, когато смятам, че съм пренебрегната по един или друг начин, въпреки че си спечелвам злобни погледи, но.. все ще ги преживея някак![]()
Няма как ди си позволя подобно нещо !![]()
To infinity and beyond.