- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Позволявате ли си да крещите на учители
Имало е много ситуации , в които съм била вбесявана докрай. Попринцип не съм от най-търпеливите и спокойни хора. Бързо се паля ,а и много лесно се обиждам и засягам.На почти 17 съм , но не си позволявам да крещя ,защото , не че не мога , просто не мисля , че това е правилното решение ,че това е начина . Първото което е , няма да им падна на нивото , ако те са ми повишили тон и аз да повиша , мисля ,че сме големи и зрели хора и всеки е длъжен да си сдържа емоциите все пак е институция ,която се ОПИТВА да ни учи на морал! На начин на общуване на социална култура ,ако искате така го наречете. Това е моето мнение. Но мисля , че 8 или 9 клас имах 2 забележки , но... то просто лиготията си избива един ден и си идивяваш!![]()
![]()
Но от тогава си казвам , когато съм бясна и имам чувство ,че ще гръмна
, че съм над тия неща и просто си замълчавам, полза от проблеми няма ...Имала съм толкова много , че ми е писнало!
![]()
Ами попринцип сам крещял, но не защото съм нервен.А имаме 1 по физика-мале тя колко псувни, убиди, викове и бой(не от мене) е яла...В нейния час си праим кфот си искаме
![]()
да! не са нищо повече от мен и не са в правото си да ми крещят! .. а една идиотка дори си позволи да ме удари.. главата й завърши в джама а аз в друго училище ама както и да ередовно се карам и бия с учители .. ако съм на училище което се случва веднъж на 2 седмици
за щастие уча в страхотно училище с малко ученици и няма опасност да ме изключат
![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
Не. Аз само изразявам мнение.. Ако не са прави за нещо и т.н. Но чак да им викам.. Не.. Само се заяждам..:P
![]()
Кълna se иmam lи wъzmoжnostt .. nяma Da sse wърnna .. !
![]()
Akk0 гosпod e sъss meн da wиdq k0й e sрeщУ meнн !
На една, която мрази мен и приятелките ми и всеки път казва, че сме закъсняли и трябва да отидем там до... едни хора не мога да ви обесня, не съм в България.имам уважение никога не бих викала без причИна и то не само на учител, ама и по принцип.
случвало се е...и не се гордея с това, но просто на моменти, някои като почнат да крещят и не може да се говори нормално с тяхтрябва се надвикваме
www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Никога.![]()
Живей за удоволствието защото си направен от него.
++Първоначално написано от Unendlich
![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
ОМГ! Без да се обиждаш, ама си много зле.Първоначално написано от uBuTo
Много повече са от теб.
Ебаси простите хора.![]()
![]()
По темата: никога.
You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....
100000000хПървоначално написано от StreetFame
определено тук има нещо сбъркано![]()
по темата: No way!![]()
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
^ Съгласна съм! uBuTo, мноо си проста, мойто момиче.![]()
![]()
Аззз... Аз съм се нервила на даскалите няколко пъти, да. Но когато се случи, споря по интелигентен начин. В действителност повишавам тон (по принцип говоря високо), но имам възпитан език.
лелее със столове и кошче ... чак пък толковаПървоначално написано от L0ST
аз само на господина по физическо щот е мно назад с материала, иначе с госпожата по математика много често спорим щот тя ме мрази и само си търси причина да ми се скара обаче я затапвам и ми прави физиономии
В ново училище сме всички (ГИМНАЗИЯ ПО-ТОЧНО) и всеки един от класа ми е крещял на класната поне 1.Относно мен,дори я напсувах и извика Барова (заместник директорката),която искаше да ни наказва някои хора,ама така и не стана.![]()
Утре ти ще си на дъното и ще ме търсиш,но ще е късно,пожелавам ти го искрено и нека тъпкано да ти се връща.
Всичко се връща!
Ами...да,но не на всички.Не често просто,когато стане напечено.И не крещя много,просто им отговарям...
Попринцип,когато някой отговаря на класната тя се обажда на родителите му.![]()
хмм крещялаа съм ммного на една, но до изгонване не се стигна .. ние какво ли не и причинихме гасяхме и лампатаа пяхме и ... голямаа забава бешее ;дд е напуснаа ни което е добре ;д
а и на един господин се скарах с негоо за една рисункаа и са му правяя всичко на пук и той ми пишее 5 и 6 понеже се усети, че сгафии иии само се заяждам с негоо ;д забаватаа е пълна ;д иначее до наказанияя не се е стигало за сегаа![]()
аз не ама те си позволяват да ми викат![]()