.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 69 от общо 69

ехх култура (:

Имало е много ситуации , в които съм била вбесявана докрай. Попринцип не съм от най-търпеливите и спокойни хора. Бързо се паля ,а и много лесно се обиждам и засягам.На почти 17 съм , но не си позволявам да крещя ,защото , не че не мога , просто не мисля , че това е правилното решение ,че това е начина . Първото което е , няма да им падна на нивото , ако те са ми повишили тон и аз да повиша , мисля ,че сме големи и зрели хора и всеки е длъжен да си сдържа емоциите все пак е институция ,която се ОПИТВА да ни учи на морал! На начин на общуване на социална култура ,ако искате така го наречете. Това е моето мнение. Но мисля , че 8 или 9 клас имах 2 забележки , но... то просто лиготията си избива един ден и си идивяваш! Но от тогава си казвам , когато съм бясна и имам чувство ,че ще гръмна , че съм над тия неща и просто си замълчавам, полза от проблеми няма ...Имала съм толкова много , че ми е писнало!

Град
    Улицата
    Ами попринцип сам крещял, но не защото съм нервен.А имаме 1 по физика-мале тя колко псувни, убиди, викове и бой(не от мене ) е яла...В нейния час си праим кфот си искаме

да! не са нищо повече от мен и не са в правото си да ми крещят! .. а една идиотка дори си позволи да ме удари.. главата й завърши в джама а аз в друго училище ама както и да е редовно се карам и бия с учители .. ако съм на училище което се случва веднъж на 2 седмици за щастие уча в страхотно училище с малко ученици и няма опасност да ме изключат
    FUCK-тически не ме интересувате..

Град
    М/у kpakaта тii ;] [[xD]]
    Не. Аз само изразявам мнение.. Ако не са прави за нещо и т.н. Но чак да им викам.. Не.. Само се заяждам.. :P

Кълna se иmam lи wъzmoжnostt .. nяma Da sse wърnna .. !

Akk0 гosпod e sъss meн da wиdq k0й e sрeщУ meнн !

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    На една, която мрази мен и приятелките ми и всеки път казва, че сме закъсняли и трябва да отидем там до... едни хора не мога да ви обесня, не съм в България.имам уважение никога не бих викала без причИна и то не само на учител, ама и по принцип.

случвало се е...и не се гордея с това, но просто на моменти, някои като почнат да крещят и не може да се говори нормално с тях трябва се надвикваме
    www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo

Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Град
    ChujdeneCiqq (*)
    Никога.
    Живей за удоволствието защото си направен от него.

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Unendlich
    Не, не съм крещяла, достатъчно голямо спокойствие има в мен и съм в хармония със себе си. Гледам ги нагло и им говоря с нормален тон, те са тези, които крещят..
    ++

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Цитирай Първоначално написано от uBuTo
    да! не са нищо повече от мен и не са в правото си да ми крещят! .. а една идиотка дори си позволи да ме удари.. главата й завърши в джама а аз в друго училище ама както и да е редовно се карам и бия с учители .. ако съм на училище което се случва веднъж на 2 седмици за щастие уча в страхотно училище с малко ученици и няма опасност да ме изключат
    ОМГ! Без да се обиждаш, ама си много зле.
    Много повече са от теб.
    Ебаси простите хора.

По темата: никога.
    You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....

Супер фен Аватара на Glamour92
    Цитирай Първоначално написано от StreetFame
    Цитирай Първоначално написано от uBuTo
    ОМГ! Без да се обиждаш, ама си много зле.
    Много повече са от теб.
    Ебаси простите хора.
    100000000х
    определено тук има нещо сбъркано
    по темата: No way!
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    ^ Съгласна съм! uBuTo, мноо си проста, мойто момиче.

Аззз... Аз съм се нервила на даскалите няколко пъти, да. Но когато се случи, споря по интелигентен начин. В действителност повишавам тон (по принцип говоря високо), но имам възпитан език.

em ne ne mi se e slu4valo

Цитирай Първоначално написано от L0ST
    Ами аз лично не, но преди имахме една учителка по англ. ез...която често беше замеряна - с кошчето, със столовете ... даже еидн чин май хвърчеше един ден...
    лелее със столове и кошче ... чак пък толкова

аз само на господина по физическо щот е мно назад с материала, иначе с госпожата по математика много често спорим щот тя ме мрази и само си търси причина да ми се скара обаче я затапвам и ми прави физиономии

В ново училище сме всички (ГИМНАЗИЯ ПО-ТОЧНО) и всеки един от класа ми е крещял на класната поне 1.Относно мен,дори я напсувах и извика Барова (заместник директорката),която искаше да ни наказва някои хора,ама така и не стана.
    Утре ти ще си на дъното и ще ме търсиш,но ще е късно,пожелавам ти го искрено и нека тъпкано да ти се връща.
    Всичко се връща!

Не
    Your life's an open book,
    don't close it before it's done!

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Ами...да,но не на всички.Не често просто,когато стане напечено.И не крещя много,просто им отговарям...
    Попринцип,когато някой отговаря на класната тя се обажда на родителите му.

Супер фен Аватара на elysunny
    хмм крещялаа съм ммного на една, но до изгонване не се стигна .. ние какво ли не и причинихме гасяхме и лампатаа пяхме и ... голямаа забава бешее ;дд е напуснаа ни което е добре ;д
    а и на един господин се скарах с негоо за една рисункаа и са му правяя всичко на пук и той ми пишее 5 и 6 понеже се усети, че сгафии иии само се заяждам с негоо ;д забаватаа е пълна ;д иначее до наказанияя не се е стигало за сегаа

аз не ама те си позволяват да ми викат

Никога.
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си