.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Кандидатстване след 7ми клас

В училище съм доста добре - само шестици целия 2ри срок обаче има 1 проблемче.Изпитите наближават а аз още се колебая между някои училища.Я си кажете мнението:

Добър съм по английски и ми харесва (да ходя ли в ГПЧ?)

Технологията ми е хоби ама каквото и да добарам за 2 мин е или разглобено за да му видя вътрашната красота или със ново софтуерче, уиндоусче...Математиката и тя ми се отдава (да ходя ли в даскало за технологии??)

Re: Кандидатстване след 7ми клас

Цитирай Първоначално написано от zdarsti
    В училище съм доста добре - само шестици целия 2ри срок обаче има 1 проблемче.Изпитите наближават а аз още се колебая между някои училища.Я си кажете мнението:

Добър съм по английски и ми харесва (да ходя ли в ГПЧ?)

Технологията ми е хоби ама каквото и да добарам за 2 мин е или разглобено за да му видя вътрашната красота или със ново софтуерче, уиндоусче...Математиката и тя ми се отдава (да ходя ли в даскало за технологии??)
    По добре се занимавай с компютри, защото ако учиш в езикова гимназия там няма да получиш професия като завършиш, а ако учиш например в техническа гимназия като мен ще завършиш като техник с 3-та степен-вярно че е доста трудно да учиш за компютри, но е по-добре от езикова

Фаворита ми е УКТЦ Правец а там се учи и английски език

ПТГ Варна

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си